SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık'a Göre Çanakkale Savunması Neyse İdlib de Oymuş!

0
Güncellendi - 2020-03-10 01:54:51
Çalık'a Göre Çanakkale Savunması Neyse İdlib de Oymuş!
A- A+ PAYLAŞ

"HEPİMİZ TAYYİP ERDOĞAN'IN ASKERLERİYİZ.. " AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Aslanlar gibi görevimizin başındayız, çakallara fırsat vermeyeceğiz. Dün Çanakkale’de ne işimiz varsa, bugünde İdlib’te aynı işimiz var. Mücadelemiz devam ediyor. Türkiye’nin Suriye’deki varlığını sorgulayanlar, Amerika’yı, Rusya’yı, Almanya’yı, Fransa’yı, İngiltere’yi, İran’ı neden sorgulamıyor? CHP, Türkiye’nin bütünlüğünü ve istikbalini değil, katil Esed’in iktidarını düşünüyor.” dedi.

Milletvekili Çalık, AKP Kale İlçe Teşkilatının 7. Kongresine katıldı.

Milletvekili Çalık, “Ülkemiz için birlikte hizmet etmeye çalıştık. İktidarımızın 18. yılında partimizin 7. kongresini yapıyoruz. Bizler hepimiz bu milletin askerleriyiz, ülkemizin hizmetkarıyız. Hepimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın askerleriyiz. Bugünde 14 Ağustos 2002 ruhu ile ayaktayız. Ülkemize ve milletimize hizmet ederken, bir taraftan da terör örgütleriyle mücadele ediyoruz. Hani bir söz varya; ‘Şeytan taşlamaktan tavaf etmeye fırsat bulamıyoruz’ Biz AK Parti döneminde hem şeytanı taşladık, hem tavaf ettik. Hem terör örgütleriyle mücadele ettik, hem ülkemize ve milletimize hizmet ettik, hizmet etmeye de devam edeceğiz.” dedi.

Çalık, terör örgütlerinin hem ülkeyi, hem de Recep Tayyip Erdoğan’ı aynı anda hedef seçtiğini belirterek, “Recep Tayyip Erdoğan’sız bir Türkiye istiyorlar. Biz bir yandan terör örgütleriyle mücadele ederken, bir yandan da Türkiye’deki işbirlikçileri ile mücadele ediyoruz. Bugün İdlib’te mücadele eden bütün Mehmetçiklerimize muzafferiyetler diliyorum. Şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. İdlib şehitlerimizin kanı ile sulanmıştır. Kendi güvenliğimizi tesis edene kadar İdlib’ten çıkmayacağız. Mehmetçiklerimiz vatan için görevi başındadır, bizde memleketimiz için görev nöbetindeyiz, hep birlikte nöbet tutmaya devam edeceğiz. Aslanlar gibi görevimizin başındayız, çakallara fırsat vermeyeceğiz. Dün Çanakkale’de ne işimiz varsa, bugünde İdlib’te aynı işimiz var. Mücadelemiz devam ediyor. Türkiye’nin Suriye’deki varlığını sorgulayanlar, Amerika’yı, Rusya’yı, Almanya’yı, Fransa’yı, İngiltere’yi, İran’ı neden sorgulamıyor? CHP, Türkiye’nin bütünlüğünü ve istikbalini değil, katil Esed’in iktidarını düşünüyor.” diye konuştu.

24 Ocak’ta Sivrice merkezli meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası Kale ilçesinde de hasarların oluştuğunu belirten Çalık, “Devletimiz, en kısa sürede, olması gereken zamanda bölgedeydi. Liderimiz ve bakanlarımız, milletvekillerimiz, valilerimiz, bürokrasimiz, devletimiz bir bütün olarak halkın yanındaydı, yanı başındaydı. Kale’de zarar gören vatandaşlarımızın yaralarını ilk elden sarıyoruz. Kale’de acil olarak 30 tane konteyner kuruldu, 519 vatandaşımıza nakdi yardım olarak 3 milyon 519 bin TL ödenek ulaştırıldı. Kale ilçe merkezinde, Bent, İkizdere ve Kamıştaş’ta yeni evlerimizi yapacağız. Merkezde zemin artı 2, köylerimizde ise vatandaşlarımız isterse evlerinin yanına ahırları da yapılacak. Milletimiz sağ olsun, devletimiz var olsun.” ifadelerini kaydetti.

Çalık, AKP Kale eski başkanı Cemal Çiçek’e teşekkür ederek, yeni başkan seçilen Abdulvahap Temur’u ve yönetimini de tebrik etti.

Temur başkanlığındaki yönetim kurulu Metin Gökçe, Cemal Akbaş, Abdurrahman Bilici, Serdar Çetinkaya, Mahmut Öztop, Arif Akdeniz, Yusuf Akdemir, Muharrem Erkek, Duriye Çapar ve Saim Cengiz'den oluştu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • Fikret (4 yıl önce)
    Yahu siz ne içiyorsanız bize söyleyin bizde içelim.ayik kafayla ne söylediğiniz anlaşılmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (4 yıl önce)
    fark neydi çanakkale vatan toprağıydı iblid vatan toprağı değil bunu etüd edemiyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cagri (4 yıl önce)
    Derhal Malatyayi afet kapsamına aldiracaksin.deprem burayı vurdu geçti 5 bin hasarlı bina var. Siz belediyenin borcunun silinmesi için bişey yapın, millette vay anasını desin ?????diyemezsin çünkü vekilsin yap yoksa büyük deprem geliyor fayın şakası yok kardeşim derdim çadırda kalan vatandaş sigorta şirketleri bir çeşit olmuş, doğa caddede ise c35 beton yerine kalitesiz kullanmış hadi inceleyelim Malatya bitmissss tükenmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Yaw on sene önce Suriye'de şuan olan olayların hangisi yaşanıyordu.elimize yüzümüze bulaşan bir dış politika sonrasın da yanildik, kandırıldık diye sitemler sonrasın da ise şu seçimi kaybedersek yok mekkeyi kaybederiz yok ezanı islikladilar yok camide içki içtiler başkanlık gelirse ülke şahlanacak...sizin dediklerinize senelerce inandım,milletle tartıştım sizin doğru,onların yanlış olduğunu söyledim.siz değil ama ben yanlışmışım aman yanlış anlamayın siz de yok bir kusur eksik
    0
    0
    Yanıtla
  • Bynedim (4 yıl önce)
    Nedense hep garibanlar vatansever durumu işi yerinde olanlar bu vatanı sevmiyor mu diye sormazlar mi adama.. Birde oradaki garibanları uçaklarının gölgesinde sahipsiz bıraktınız putin amca haddini bil dedi mi demedi mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (4 yıl önce)
    Öznur hanımş laf ola beri gele diye konuşmuş.Çanakkale ile İdlib'i karıştırmak cehaletin ta kendisi.Çanakkalede dünyanın en güclü ordularıyla savaştık.İdlib' de ne oldu.59 şehit verdik.Rusya ve Suriye'nin dediği oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezgin (4 yıl önce)
    Tek fark var orda bütün vatan evlatları topyekûn savaştı lise talebelerine kadar ,burda sadece fakir gariban savaştı sizler daha rahat yasayasiniz diye ..O çocukların herbirinin vebali paralı askerlik yapanların çürük raporu alanların üzerinde ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Amin inşallah yan gelip yatanlarda var onlarıda unutmayın orduda
    0
    0
    Yanıtla
  • Şazi (4 yıl önce)
    Bir savaş olsa memleketi ilk terkedicekler kim olur acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (4 yıl önce)
    Idlip te tükürdüki. Rusya da YALADIK. Biz kiminle savaştık kiminle anlaştık. Halen anlamış değilim.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (4 yıl önce)
    Şimdi düşünüyorum da rahmetli Bülent Ecevit, rahmetli Necmettin Erbakan ve rahmetli Semih SANCAR bu gün sağ olsalardı aklımı yitirdiklerinden dolayı mahkemede haklarında dava açardım.
    0
    0
    Yanıtla
  • cumali (4 yıl önce)
    neyin savunmasini soyluyor bu vekil. mehmetciklerimizi ordaki cihatci teroristleri korumaya yolladilar. ruslar da gelip askerlerimizi vurdu, sonra putinden randevu almak icin gunlerce yalvardilar, taaa ayagina kadar gittiler, osmanliyi hezimete ugratan amiral ve generallerin bulundugu kremlin koridorlarinda dakikalarca bekletildiler, sonra kabul odasinda katerinanin heykelinin ayaginin dibinde ip gibi dizildiler. rus tarafinin taleplerinin tamamini 50 ton domates karsiligi kabul ettiler. bu daha halen canakkale manakkale diyor, ayip gercekten
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    sene 2020 orta yaşı geride bıraktık .demirel ecevit erbakan özal çiller mesud vs dönemlerini yaşadık.hep ileri ,hep ileri olacağını düşündüm.yanılmışım ne günlere ne vekillere kaldık .meclisi hak eden insanımızı bir adım ileriye taşıyacak vekiller ne zaman zuhur edecek.kapasiteli insanlar cesur olmalı siyasete girmelidir.siyasette gerçek bir devrime ihtiyaç var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Hiç kimse kusura bakmasın Her insan ne biliyorsa o kadar konuşur. Sn.Vekilimizin tarih bilgisi demek ki bu kadarmış.... Benden AKP seçmenine bir dost nasihati bundan sonra Milletvekili seçerken mesleğine göre değil ülkesinin tarihini bilip bilmemesine göre seçerseniz daha doğru iş yapmış olursunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erolll (4 yıl önce)
    Size ne milletin vatandaşında idlip suriyenin şehri sizin hakkınız nedir bu ülkenin topraklarında.Suriye vatandaşlarına sahip çıkar, orada cihatçıları korumak adına ülkenin insanlarını ateşe atmaya hakkınız yok.Sanki dersin çocularla dalga geçiyor bukadar mantıksız konuşmaya yuh artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Çanakkale tamamen vatan topraklarını savunma savaşı ve milli müdafaa idi. İdlip de neyin nesi daha düne kadar idlip nerede diye sorsan bir Allahın kulu yerini değil adını bile bilemezdi...Şu eli silah tutan Suriyeli kardeşlerini gönder idlib topraklarını savunsun da biz gerekirse vatanımızı koruruz sen merak etme üzülme...
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (4 yıl önce)
    Çanakkalede de yedi düvelle cenk ettik, İdlibde de. Çanakkale 1915'te belki geçilemedi ancak 5 sene sonra düşman elini kolunu sallayarak İstanbul'u fiilen işgal etti.Şimdi güney sınırlarımızı belki güven altına aldık, lakin en küçük gaflette mazallah yurt savunması derin yaralar alabilir. Sayın Vekil doğru söylemiş.İtirazı olan Tarihini iyi bellesin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)Erhan isimli kullanıcı yorumuna
    Hakketten son cumlenize katılıyorum tarihi iyi bellemişsiniz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Fuat (4 yıl önce)
    10 yıl önce sahip çıktıklarınız birlikte boy boy resim çektirdikleriniz ve bugünkü inkar durumu ortada, peki ileride de yine bugünleri unutacak mısınız? Yoksa kandırıldık ey halkım demek sizin için yeterli mi? Ama halk dünü de bugünü de unutmadı, her dönemin menfaatçi yalaka takımı etrafınızda olabilir gerçekleri görmenizi engelleyen, ama unutmayın gerçeklerin er yada geç gün güzüne çıkma gibi bir huyu var, görelim Mevlam sizleri (kasıt sadece bir parti-kişi değil halktan kopuk politikacılar) neyleyecek....
    0
    0
    Yanıtla
  • vural (4 yıl önce)
    vaybe kim tutar seni öznur hanımmm
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (4 yıl önce)
    Yuh ufak atta civcivler yesin sayın vekil
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Halkın hiç aklı yok. Geç aklımızla dalga geç. Biz nasılsa bilgisiz cahiliz ya. Tabi size göre. Ne günlere kaldık yarabbi. Başımıza taşlar yağacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Lbt (4 yıl önce)
    Sen ne konuşuyorsun dalgamı geçiyon aklımızla sayın vekil
    0
    0
    Yanıtla
  • Reklamcı (4 yıl önce)
    Bu vekil aklını peynir ekmekle yememiş. Aklı sıra Çanakkale Savunması'nı küçümsüyor ve milleti enayi yerine koyup şehitlerimize ve tarihimize saygısızlık yapıyor. Gerçekten bıktık! Yeter yeter yeter. Gına geldi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (4 yıl önce)
    Editor attigin baslikla yanli oldugunu hic belli etmiyorsun :-) oznur calik i seversin sevmezsin amma ve lakin siz bir haber sitesisiniz haberi vermekle yukumlusunuz yorum yapmak halkin isi sizin degil..
    0
    0
    Yanıtla
  • Demokrat (4 yıl önce)Metoo isimli kullanıcı yorumuna
    Yandaş haber sitelerindeki başlıklara da aynı yorumu yapıyor musunuz?
    0
    0
    Yanıtla