SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık'ı 'Hack'lediler!

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:48:39
Çalık'ı 'Hack'lediler!
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın twitter hesabında, AKP'den istifa ettiğine dair yeralan tweetin, hesaba korsan müdahaleyle konulduğu ve gerçek dışı olduğu belirtildi.

Milletvekili Öznur Çalık'ın, https://twitter.com/calikoznur adresli twitter hesabına Pazar gecesi saat 22.34'te konulan bir tweette, "Söz konusu Araplar olunca gerekirse gemi gönderir yardım eder. Zulme uğrayan Türkmen olunca dili boğazına kaçar. AKP'den istifa ediyorum." ifadeleri yeraldı.

Takipçileri vasıtasıyla söz konusu mesajdan haberdar olan Öznur Çalık, mesajın kendisine ait olmadığını, ayrıca bu durumdan haberdar olduktan sonra hesabına da giremediğini, korsan müdahaleyle hesabına yapılan sabotajın giderilmesi için çalışma yapıldığını bildirdi.

Bu arada, hesabı sabote edenlerin Çalık'ın hesabının tanıtım kısmında "EskiAk Parti Mv." yazdıkları da görüldü.

ÇALIK'IN BİLDİRİSİ!.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın twitter hesabının hacklenmesindan yaklaşık bir süre sonra TBMM’de danışman olarak görev yaptığını belirten Cem Gökmen Gökçe adlı kişinin facebook hesabından Öznur Çalık’a ait olduğu belirtilen bir açıklama yayınlandı. Çalık sözkonusu açıklamada, twitter hesabına yapılan saldırıyı ahlaksızca olarak nitelendirdi ve sonuna kadar AKP’de politika yapacağını vurguladı.

Cem Gökmen Gökçe’nin facebook hesabından "DİKKAT!.. MALATYA MİLLETVEKİLİ Sn. Öznur Çalık'IN BİLDİRİSİDİR" başlığıya  yayınlanan sözkonusu açıklama şöyle:

“Twitter adresimin şifresi kırılarak ve değiştirilerek benim adıma Tweetler atılmıştır, atılmaya da devam edilmektedir. Ahlaksızca yapılan bu saldırı sonrasında adıma atılan tüm Tweetler hiçbir şekilde bana ait değildir ve siyasi görüşümü de asla ifade etmemektedir. Konuyla ilgili olarak gerekli tüm hukuki haklarımı kullanacağımı ve AK Parti çatısı altında sonuna kadar siyaset yapacağımın bilinmesini isterim. Meydanlarda AK Parti karşısında duramayan acizlerin sanal ortamda yaptığı bu saldırı hukuk karşısında gereken cevabı alacaktır. Kamuoyunu bilgisine sunarım

Öznur Çalık AK Parti Malatya Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi”

ÇAKIR'IN HESABINDAN UYARI..

Diğer yandan, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın twitter hesabının ele geçirilmesinden sonra Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ve Gazeteci Sevilay Yükselir yazdıkları twitlerle Öznur Çalık’ın hesabının ele geçirildiğini duyurarak ‘istifa’ twitinin gerçek dışı olduğunu yazdılar.

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar sözkonusu twitter mesajında “Vekilimiz Öznur Çalık'ın hesabı hacklendi, istifa mesajı yalan. Fikri Akyüz'ün hesabı hacklendiğinde mesajları haber yapan çakal da duysun!” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız