SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tüfenkci ve Çalık Malatya'ya Gelecek

0
Güncellendi - 2016-06-01 17:42:00
Tüfenkci ve Çalık Malatya'ya Gelecek
A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, il danışma toplantısı için memleketi Malatya'ya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile AKP Genel başkan Yardımcısı Öznur Çalık'ı havaalanında karşılayacaklarını söyledi.

İl Başkanı Hakan Kahtalı, yeni kabinede Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak görevini sürdüren Bülent Tüfenkci ile AKP Genel Başkan Yardımcı Öznur Çalık'ın il danışma toplantısı nedeniyle Malatya'ya geleceğini belirterek, Tüfenkci ve Çalık'ı havaalanında karşılayacaklarını bildirdi. Yeni kurulan kabinede Bakan Tüfenkci'nin yerini koruması ve Çalık'ın Genel Başkan Yardımcısı olması nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'a teşekkür etmek istediklerini anlatan Kahtalı, “1 Kasım seçimlerinden sonra oluşan kabinede yer alan Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci, yeni kurulan kabinede tekrar aynı görevine devam etmesi bizi çok mutlu etmişti. Ancak Cumhurbaşkanımız ve yeni Başbakanımızın, hem de bakanlığın yanı sıra bir genel başkan yardımcılığı görevini de ilimizden bir milletvekili arkadaşımıza tevdi etmeleri, Malatya için aliyyül ala oldu. Daha da mutlu olduk. İnşallah nasip olursa Perşembe saat 17.00’de havaalanında hem Bakanımız Tüfenkci'yi hem de Genel Başkan Yardımcımız Çalık'ı karşılayacağız. Bu güzel olaydan dolayı da inşallah hem cumhurbaşkanı hem de başbakanımıza teşekkür etmiş olacağız. Coşkulu bir karşılama düşünüyoruz. Partimize gönül vermiş vatandaşlarımızı havaalanına bekleriz” şeklinde konuştu.

YENİ KABİNEYE BAŞARI DİLEĞİ

Başkan Kahtalı, birlik ve beraberlikten dolayı tüm teşkilatları kutlayarak, yeni kurulan kabinenin ülkeye, millete ve partiye hayırlı olmasını diledi. Kahtalı, “Yeni kurulan hükümetimiz memleketimize, ülkemize, AK Parti’ye gönül vermiş insanlarımıza hayırlı olsun. Yeni bir süreç yaşıyoruz. Büyük bir kongre yaptık. 2. Olağanüstü Kongre’de Binali Yıldırım bütün delegelerin 1470 delegenin 1410’unun oyunu alarak genel başkanlığa seçildi. Bu birlik ve beraberlikten dolayı tüm teşkilatlarımızı kutluyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi devam ettirsin” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız