SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık'ı Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2016-01-04 14:24:07
Çalık'ı Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

MÜSİAD Malatya Şubesi üyeleri, TBMM’de AKP MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ı ziyaret ettiler.

Ankara’da biz dizi ziyaretler gerçekleştiren MÜSİAD Malatya Şubesi üyeleri, Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ı da makamında ziyaret etti. MÜSİAD üyelerini ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten Çalık, MÜSİAD’ın önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ve üyeleri ile gerek Malatya gerekse ülke ekonomisine önemli katkılar sunduğunu ifade etti.

1 Kasım sonrası AKP’nin güçlü bir şekilde iktidara geldiğini söyleyen Çalık, Malatya’nın şimdiye kadar gerçekleşen tüm seçimlerde kendilerine her zaman büyük destek verdiğini hatırlattı. Malatya Milletvekilleri olarak, el birliği ile kentteki STK’larla birlikte hizmet üretme noktasında mücadele edeceklerini belirten Çalık, ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD üyelerine teşekkür etti.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin’de, kendilerini kabul eden Çalık’a teşekkürlerini ileterek, MÜSİAD olarak her zaman siyasilerle işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi. Malatya ekonomisinin daha da güçlenmesi ve yatırımların artması adına Milletvekillerinin her zaman gayret içerisinde olduklarını belirten Balin, sorunları el birliği ile çözeceklerini ifade etti.

MÜSİAD Malatya Şubesi olarak kentin sorun ve ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini belirten Balin, Çalık’a görevinde başarılar diledi.

Kaynak : İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız