SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık'ın Annesi İçin Mevlid

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:03:07
Çalık'ın Annesi İçin Mevlid
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın vefat eden annesi Makbule Bay için mevlid-i şerif okutuldu. 

Turgut Özal Tıp Merkezi'nde beyin kanaması ve kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi görürken Arife günü vefat eden 78 yaşındaki Makbule Bay için, merkez Villa Kent'te ailesi tarafından Kur’an-ı Kerim ve mevlid-i şerif okutularak dua edildi.

AKP Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Van Milletvekili Gülşen Orhan ve Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AKP'li yöneticiler ve kalabalık bir topluluğun katıldığı mevlitte Öznur Çalık ve aile bireyleri taziyeleri kabul etti.

Malatya İl Müftülüğü’nde görevli cami imam ve hatiplerinin Kur’an-Kerim okuduğu ve dua ettiği mevlitte Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay da Kur'an-ı Kerim okudu ve dua etti.

Mevlid-i şerif verilen yemek ikramı ile sona ererken, gelen misafirlere dua kitapçıkları hediye edildi.

TAZİYE ZİYARETLERİ..

AKP Grup Başkanvekili, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, AKP Kahramanmaraş Milletvekilleri Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu ve Sıtkı Güvenç de, annesi vefat eden AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’a taziye ziyaretinde bulundular. 

Ünal ve beraberindeki heyet, Çalık’ın bulunduğu taziye evine gelerek, burada taziyelerini sunup, dua ettiler.

Ünal ve beraberindeki heyet ardından tekrar Kahramanmaraş’a döndüler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız