SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık'ın Annesi Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:02:26
Çalık'ın Annesi Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın vefat eden annesi Makbule Bay'ın cenazesi, Şehir Mezarlığı'nda defnedildi. 

Bir süredir Turgut Özal Tıp Merkezi'nde beyin kanaması ve kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören 78 yaşındaki Makbule Bay, cuma günü hayatını kaybetmişti. AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın annesi Makbule Bay'ın cenazesi, Şehir Mezarlığı'nda ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, 1997 yılında vefat eden eşi Halit Bay'ın yanındaki mezarda defnedildi. Cenaze törenine Malatya Valisi Süleyman Kamçı, AKP Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, AKP Kahramanmaraş Milletvekili Sevda Beyazıt Kaçar, AKP İzmir Milletvekili İlknur Deniz, AKP Erzurum Milletvekili Cengiz Yavillioğlu, AKP İstanbul Milletvekili Erol Kaya, AKP Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, AKP Elazığ milletvekilleri Sermin Balık ve Şuay Alpay'ın yanı sıra Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkci, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, dernek ve oda başkanları ile merhume Makbule Bay'ın ailesi ve yakınları katıldı.

TAZİYE ZİYARETLERİ..

Annesini kaybeden AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık'a taziye ziyaretleri de sürüyor. 

AKP Genel Başkan Başdanışmanı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, AKP Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, Mehmet Sarı, İbrahim Halil Mazıcıoğlu ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Öznur Çalık'a taziye ziyaretinde bulundu. Çalık, taziye için gelen misafirlerini Villakent'te kardeşinin evinde ağırladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız