SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık'ın 'Dostlarının Darbesi'!

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:07:33
Çalık'ın 'Dostlarının Darbesi'!
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Bu milletin egemenliğine vurulmak istenen darbe, bunun adı dost darbe, hani 28 Şubat post-modern darbeydi, bu da bizim dost bildiklerimizin darbesidir” dedi. 

Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP Pütürge Belediye Başkan Adayı Mehmet Polat’ın seçim çalışmalarına destek vermek için Tepehan ve Nohutlu bölgelerinde ziyaretlerde bulundu.

Beraberinde AKPli yöneticilerinde katıldığı ziyaretlerde Çalık, Tepehan’da ilkokul ve ortaokulu ziyaret etti. Burada öğrencilerin Çanakkale Savaşı’nın yıldönümü nedeniyle yaptığı programın hazırlık çalışmalarına katılan Milletvekili Çalık, öğrencilerle birlikte prova yaparak söylenen parçaları birlikte seslendirdi. Okul idaresini ve öğrencileri tebrik eden Çalık, “çok duygulandım. Sizlerin yaptığı bu çalışma yarınların hayırlı evlatlarını yetişmesi için çok önemli bir adım. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum, onlar mekanlarında rahat uyusunlar, Türkiye Cumhuriyeti emin ellerde” dedi.

Düzenlenen toplantıda konuşan Çalık şunları söyledi: “Bu defa Pütürge ve Tepehan kararını verdi veİnşallah hep birlikte AK parti diyecek. Sizlerin sayesinde Pütürge AK Parti ile buluşacak. Tepehan, eski belediye halinden çok daha iyi hale gelecek. Bundan hiç endişeniz olmasın. Bu dönem çok önemli bir dönem. Başbakanımın gözünü oymak isteyenler var. Pütürge bu defa mağdurun yanında olacaktır. Başbakanımızı mağdur etmek istiyorlar, buna Pütürge ve Tepehan izin vermeyecektir. Büyükşehir ile birlikte bölgemizdeki yollar ve alt yapı hizmetleri çok daha hızlı bir şekilde çözülecektir. Biz mağdurun yanında olan bir iktidarız. AK Parti kurulduğundan beri sayın başbakanımız dünyada ne kadar mağdur varsa hep onların yanında oldu, hepsine yetişti. Şimdi yetişme sırası bizde. 30 Mart’ta sayın başbakanımızı yalnız bırakmamız gerekiyor. Pütürge’nin yalnız bırakmaması gerekiyor” dedi.

Ev ziyaretlerinde de bulunan Çalık, Tepehan’daki ziyaretlerin ardından Nohutlu Beldesini ziyaret ederek, burada Nohutlu Belediye Başkanı Kasım Tilbaç’ı ziyaret etti. Nohutlu Belediye Başkanı Kasım Tilbaç, partisinin yanında olduğunu belirterek, seçimde çalışmalara destek vereceğini belirtti. Çalık burada, Nohutlu Belediye Başkanı Kasım Tilbaç’a teşekkür etti.

Çalık, 17 Aralık operasyonlarına da değinerek, sadece Malatya’da oyunlar oynanmadığını, bunları bildiklerini, ancak daha büyük oyunun Türkiye üzerinde oynanmak istendiğini belirtti ve, “Bu oyunu oynayan oyunculara seslenmek istiyorum, bizim aslanlar gibi yüreğimiz var, tarafını belirten kardeşlerimiz var. Biz onlarla yola çıktık ve devam edeceğiz, hiç kimse Pütürge üzerinden oyun oynamasın, hiç kimse Türkiye üzerinden oyun oynamasın. Sayın başbakanımızın üzerinde oynanmak istenen oyunları hepiniz görüyorsunuz. Bu milletin egemenliğine vurulmak istenen darbe, bunun adı dost darbe, hani 28 Şubat post-modern darbeydi, bu da bizim dost bildiklerimizin darbesidir, yargının darbesidir. Bugün başbakanımızın üzerinde oynanan oyunların hepsinin çok net görmesi lazım” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız