SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık'ın Konvoyunda Kaza

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:43:52
Çalık'ın Konvoyunda Kaza
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Hekimhan ilçesinde 5.1 ve 4.6 şiddetindeki depremlerde evleri ağır hasar gören vatandaşları ziyaret emek için ilçeye giderken, vinçli bir çekici, kamyona çarptıktan sonra, bir otomobili de sıyırıp yoldan çıktı. Kazada çekicinin sürücüsü ağır yaralandı. Bu kaza üzerine Çalık, programını iptal ederek, hastaneye geldi.

Kaza, Malatya-Hekimhan Karayolu’nun Sarsap Tüneli yakınlarındaki Akyazı mevkiinde meydana geldi.  Milletvekili  Çalık, beraberinde AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partili yöneticiler ile birlikte 5.1 ve 4.6 şiddetindeki depremler de evleri ağır hasar gören Hekimhan ilçesindeki vatandaşları ziyarete gidiyorlardı. Ancak,  sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği Necati Çağlar’ın idaresindeki  TEİAŞ’a  ait vinçli çekici kontrolden çıkarak arkadan 44 FK 545 plakalı kamyona çarptı.

ÇALIK’IN OTOSU SON ANDA..

Kontrolden çıkan çekici, daha sonra Çalık ve Kahtalı’nın bulunduğu otomobile çarpacakken, otomobilin sürücüsü son anda yaptığı manevra ile çarpışmayı önledi. Ancak çekici araç, konvoydaki bir başka otomobile yan tarafından çarptıktan sonra yoldan çıktı. Kazada çekicinin sürücüsü ağır yaralandı ve aracın içerisinde sıkıştı.

YARALIYI PARTİLİLER ÇIKARDI

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partili yöneticiler araç içerisinde sıkışan sürücüyü çıkartıp, yola battaniye sererek buraya taşıdılar ve 122 Acil ambulansının gelmesini beklediler. Bu esnada Öznur  Çalık'ın, yaralıya müdahalede bulunduğu görüldü. Çekicinin sürücüsü Necati Çağlar (52), 112 acil servis ambulansı ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

Kaza sonrasında çekiciden yola dağılan parçalar başka araçların etkilenmemesi için AKP yöneticileri tarafından yoldan kaldırıldı.

Milletvekili Çalık, Hekimhan ilçe programını iptal ederek, beraberindeki partililerle birlikte yaralı sürücünün kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi’ne geldi ve burada yaralının durumu hakkında bilgi aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız