SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık'ın Şirketinden Bursaspor'a!

A- A+ PAYLAŞ

Zor günler yaşayan Malatyaspor için hiçbir katkısı olmayan Malatyalı işadamı Ahmet Çalık'ın sahibi olduğu Bursagaz şirketi, Bursaspor kulübüyle 2010 yılı sonuna kadar geçerli olacak reklam sözleşmesi imzalandı. Haberde sözleşmeyle ilgili bir rakam yeralmadı.

Anlaşmaya ilişkin olarak, İHA tarafından şu haber geçildi:

"Bursaspor’a 2004 yılından bu yana destek veren Bursagaz, 2010 yılı sonuna kadar geçerli olacak reklam sözleşmesini imzalayarak, yeşil beyazlı ekibe katkı vermeye devam etti.

Bursaspor’un Özlüce’deki tesislerinde gerçekleşen imza törenine Bursagaz Genel Müdürü Hasan Erbil Doyuran, Bursaspor 2. Başkanı Haluk Özkıyıcı katıldı.

Doyuran, "Bursagaz olarak şehrimizi hem ulusal hem de uluslararası alanda temsil etmiş bir kuruluşuz. Dileriz ki Bursaspor’umuz da hem Türkiye hem de Avrupa çapında bir çok başarıya imza atsın. Bu desteğimizin diğer kuruluşlara örnek olmasını umuyoruz. Her zaman kendimize ilke edindiğimiz Bursa’dan kazandığımızı Bursa’ya katkı yaparak şehrimizi standartların üstüne taşıma hedefimiz devam edecektir. Bu sene Bursaspor’a yaptığımız bu ikinci katkımızla Bursalı olma bilincine vermiş olduğumuz özeni de perçinlemek istiyoruz. Dileriz bu destek her iki kuruluş için de hayırlı olur" dedi.

Bursaspor yöneticileri, Bursagaz reklamının 2010 senesi boyunca Bursaspor şortlarında yer alacağını belirterek, Bursagaz‘ın Bursaspor’a sağlamış olduğu desteğin öneminin çok büyük olduğunu ifade etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız