SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık'tan Sahur Yemeği

0
Güncellendi - 2016-06-26 16:48:36
Çalık'tan Sahur Yemeği
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP Kadın Kolları yönetim ve üyeleri ile düzenlediği sahur yemeğinde bir araya geldi.

Hürriyet Park’ındaki Esenlik Kafe’de  düzenlenen sahur etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, İl Kadın Kolları, Battalgazi ve Yeşilyurt kadın kolları ve partinin kadın kolları kurucu üyeleri ile yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

AKP İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, “Birlik ve dayanışma içerisinde olduğumuzu burada da gösterdik.” diyerek etkinliğe düzenleyen Çalık’a teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Kadın Kollarımızın partimizin kurulduğu günden bugüne kadar Malatya’da aktif ve dinamik olduklarını biliyoruz. Burada partinin kurulduğu günden beri hizmet etmiş, emek vermiş çok sayıda hanım kardeşlerimiz var. Başarıların temelinde aslında hep birlik var, güzel programların ortaya konması ve bunların icra edilmesi var. Ramazan ayında da sizlerin aktif ve kapı kapı gezdiklerinizi biliyorum.  Tabi ziyaretlerin temelinde aslıda ramazan’a uygun olarak yardımlaşma var, kimsesizlerin gözetilmesi var, yetimlere ulaşmak var, fakirlere el uzatmak var, buda aslında işin en güzel tarafı.” diye konuştu.

İl Başkanı Hakan Kahtalı, “Teşkilatlar arasındaki uyum, birlik ve beraberlik gerçekten almış olduğumuz oylara yansıyor, aldırmış olduğumuz hizmetlere yansıyor. Bu anlamda bize destek veren tüm hanım kardeşlerime teşekkür ediyorum. Teşkilat çalışmalarımızı yürütürken de bize büyük destekleri olan sayın genel başkan yardımcıma, bakanlarımız ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Yerelde de Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ve ilçe belediye başkanlarımızın da büyük katkıları var. Desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “İlk gün yola çıkarken kadınlarımızın gücünü fark edip, onlarla birlikte yola çıkıp, kadınlarımıza, ‘Bizim kardeşlerimiz, ablalarımız, bacılarımız’ deyip, onlara siyasette çok ciddi manada alan açan, cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde de kadın belediye başkanlarımızın, milletvekili sayılarımızın artmasını istiyoruz.  Sadece alanda çalışan kadınlarımız değil, siyasete yön veren kadınlarımız olsun istiyoruz. Ben sizin içinizden çıkan bir kardeşiniz, ablanız, arkadaşınız olarak bana omuz veren ve yükü omuzlarken omzumdaki yükün ağırlığına istinaden sizlerin vermiş olduğunuz omuz benim çok ciddi manada yükümün hafiflemesine vesile oldu. Eğer burada benimle ilgili bir hikaye, bir siyasi, bir başarı hikayesi varsa, bilinki bunda en büyük pay benim Malatya’daki  Kadın Kollarımın ve çok kıymetli arkadaşlarım sizlerin emekleridir. Ben emeklerinize çok teşekkür ediyorum, yüreklerinize çok teşekkür ediyorum. AK Parti’nin 15 yılık sürecinde, her saniyesine şahitlik edip kapı kapı broşürleri dağıtıp, halen Ramazan’da evinizde iftar yapmadan gidip yardım paketlerini dağıttığınız için, bize destek verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Bülten

a3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyalı (7 yıl önce)
    sayın çalık fakirlere sahur yaptırsaydınız gerci sahur yaptırdığınız kişiler ihtiyaçlı kişiler allah hayrınızı kabul etsin
    0
    0
    Yanıtla