SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık'tan Türbe Ziyareti

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:03:55
Çalık'tan Türbe Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Kale ilçesinde bulunan Şeyh Muhammed Kerhi Türbesini ziyaret etti. 

Milletvekili Çalık’a, Kale Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, Kale Belediye Başkanı Hacı Bayram Gökhan, AKP İl Başkan Yardımcıları Nevzat Diri, Selim Çağlar, AKP İl yönetim kurulu üyesi Erol Ergün ve AKP Kale İlçe Başkanı Kazım Çiçek eşlik etti. Türbe hakkında bilgi alan Milletvekili Çalık, şöyle konuştu: “Kale İlçesi için turizm açısından önemli bir katma değer sağlayacak bir türbemiz vardır. Şeyh Muhammed Kerhi Derneği tarafından onarılmış ve çevresi güzelleştirilmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” 

Şeyh Muhammed Kerhi Derneği ikinci başkanı Sadık Tektaş da, dernek üyeleri olarak türbedeki önemli işleri bitirdiklerini belirterek "Bize birkaç tane kamelya, yolumuz, otoparkımızın haricinde başka hiçbir şey istemiyoruz. Lokanta, kafe istemiyoruz. Zaten bizim mutfağımız var, bekçimizde kahvemizi, çayımızı ziyaretçilere ücretsiz dağıtıyor. Bunların haricinde bizim talebimiz yoktur” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız