SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık'tan 'Zeki Baba' Konuşması

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:04:55
Çalık'tan 'Zeki Baba' Konuşması
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 28 Şubat döneminde Malatya’nın pilot il olarak seçildiğini belirterek, “Zekeriya Şengöz ve Fahri Memur maalesef 28 Şubat ürünü uydurma örgütün mağdurları olmuşlardı. 27 Mayıs 2014 günü namı diğer Zeki Baba, Zekeriya Şengöz özgürlüğüne kavuştu” dedi.

TBMM Başkan Vekili Şükran Güldal Mumcu başkanlığında toplanan TBMM Genel Kurulu’nda gündem dışı söz alan AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık,27 Mayıs darbesi ve 28 Şubat dönemi hükümlüsü Zekeriye Şengöz’ün tahliyesini ile ilgili olarak görüşlerini belirtti.

AKP Malatya Milletvekili Çalık, “Cumhuriyet tarihimizde, maalesef, birçok kez darbe deneyimi yaşamış bir ülkeyiz ve bu darbe deneyimlerinin en kötüsü ve en acısı 27 Mayıs 1960 darbesi. "Tanrı uludur"dan "Allahuekber" e dönebilmek için bir Başbakan feda ettiğimiz 27 Mayıs'ı bir kez daha utançla hatırlıyorum. Ve diyorum ki: 27 Mayıs 2014 gününde bir özgürlüğe şahitlik ettik. Biz bu özgürlüğe milletvekili arkadaşlarımızla birlikte şahitlik ettik ve Meclisimizle de bunu paylaşmak istedim. 28 Şubat darbesinde Malatya pilot il olarak seçilmiş, hedefine de Zekeriya Şengöz ve dindar, Müslüman bütün insanları koymuşlardı. İşte, ihtimale binaen cezaevinde tutulan Zekeriya Şengöz ve Fahri Memur maalesef 28 Şubat ürünü uydurma örgütün mağdurları olmuşlardı. 27 Mayıs 2014 günü namı diğer Zeki Baba, Zekeriya Şengöz özgürlüğüne kavuştu. Bir kez daha bu darbelerin yaşanmamasını temenni ediyorum ve bu utanç tablolarının ortadan kalkmasını diliyorum” ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız