SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalımbay, Malatya Maçını Unutamamış..

A- A+ PAYLAŞ

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Beşiktaş'ta sezon başında göreve başlamış olsaydım, takım şampiyon olabililirdi" dedi. Bu arada Çalımbay'ın, göreve geldikten sonra unutamadığı 3 maçtan biri de İstanbul'daki Malatya maçıymış..

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Trakya Üniversitesi Kültür Daire Başkanlığı Halkla İlişkiler Topluluğu'nun düzenlediği seminere katılmak üzere Edirne'ye geldi. Konservatuvar salonunda düzenlenen seminere katılan Çalımbay'a büyük ilgi gösteren taraftarlar uzun süre tezahüratta bulundu.
Soru-cevap şeklinde yapılan seminerde, Rıza Çalımbay'a, "Beşiktaş'a sezon başında gelseydiniz şampiyon olur muydunuz" sorusu yöneltildi. Çalımbay, "Biz sezon başında gelseydik takımla birlikte çalışma ortamımız olacaktı, transfer yapma şansımız ve çalışma ortamı olacaktı. Ama maalesef biz Rizespor'la İstanbul'la geldik, Fenerbahçe'yle maçımız vardı. İki gün içinde sayın başkanla görüştük ve anlaştık. Bizim takımı tanıma sürecimiz lig maçlarında oldu. Lig maçlarını hazırlık maçı gibi oynamak zorunda kaldık ve o dönemde takımı tanıdık, tanıdıktan sonrada herşey yoluna girdi. Biz artık önümüze bakacağız ve seneye iyi bir şekilde hazırlanacağız" dedi.

Takıma önümüzdeki sezon 5-6 takviye yapacaklarını belirten Rıza Çalımbay, "Unutamadığım 3 maç var. Bir tanesi Malatya maçı, diğeri 9 kişi kalmamıza rağmen kazandığımız Denizli maçı ve Fenerbahçe maçı. Fenerbahçe maçına kazanmak için çıktık. İlk 20 dakika bocaladık ama taktik değişikliği ile bunu aştık. Maçta kaleci Cordoba kırmızı kart görünce tabi biz bir anda ne yapacağımız şaşırdık. O sırada yanımda kaleci Murat vardı ve 'Pancu geçsin' dedi. O antremanlarda Pancu ve Ahmet Hassan'ın iyi kalecilik yaptıklarını görüyormuş. Saniyeler geçmek bilmiyordu. Takım eksik kalede, Pancu var. Ondan sonra 11 kişi yapamadıklarımı eksik kadroyla yaptık. Özellikle alan daralttılar, ilerde çoğaldılar, sırf Pancu'ya şut gelmesin diye herkes çok iyi defans yaptı. Yani kazanmak için herşeyi yaptılar" dedi.

Çalımbay, unutamadığını söylediği Malatya maçında, Beşiktaş'ın başında teknik direktör olarak sahaya ilk kez çıkmıştı. Bu maçta, Fevzi'nin yumrukladığı top Ömer Erdoğan'a çarparak gol olmuş ve bu golle Beşiktaş 1-0 galip gelmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız