SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalındı, Terk Edildi!

A- A+ PAYLAŞ

Tandoğan Mahallesi’nde çalınan oto, Hanımınçiftliği Mahallesi’nde terkedilmiş olarak bulundu. Ayrıca 2 araçtan da teypleri çalındı.

Tandoğan Mahallesi 14. Sokakta 47 yaşındaki H.Ü.’nün evinin önünde park halinde olan ve H.R. adına katıylı olduğu bildirilen 44..054 plakalı oto, çalındıktan bir süre sonra Hanımınçiftliği’nde terkedilmiş olarak bulundu. Otonun torpido gözünde bulunan 100 lira paranın çalındığı, ayrıca otoya zarar verildiği bildirildi.

Başharık Mahallesi’nde park halinde olan 45 yaşındaki M.H.A.’ya ait 44..191 plakalı oto ile Paşaköşkü Mahallesi’nde yine park halinde olan 55 yaşındaki A.K.’ye ait 44..524 plakalı otolardan teyplerinin çalındığı belirtildi.

Bu arada Saray Mahallesi Devecel Sokakta park halinde olan 58 yaşındaki F.F.K.’ya ait 44..432 plakalı, yine aynı yerde park etmiş olan 27 yaşındaki M.K.Ç.’ye ait 33..346 plakalı otoların 4’er lastiğini keserek zarar verenlerin de belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

Polis olaylarla ilgili araştırmaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız