SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalıntı Araçta Uyuşturucu ve Silah!

A- A+ PAYLAŞ

Bir ihbar üzerine Şehirgösteren mevkiinde pusu kuran polis, ekipleri fark edip kaçmak isteyen aracı ve içindeki şahısları yakaladı. 835 gram esrar ve ruhsatsız silah bulunan otonun çalıntı olduğu saptandı.

Edinilen bilgiye göre; akşam saatlerinde Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi’ne yapılan telefon ihbarında, Elazığ yönünden il merkezine doğru gelmekte olan bir araçta uyuşturucu bulunduğu belirtildi. Şehirgösteren mevkiinde pusu kuran polis, saat 20.20 sıralarında pusu noktasına varan aracı durdurmak istedi. Ancak, polisi fark eden 34 K 5306 plakalı araçtaki şahıslar, kaçmak istediler. Ekipler, müdahale ederek aracın kaçmasını engellediler. Araçta bulunan M.K. ve M.Y.adlı şahıslar etkisiz hale getirilirken, bu şahıslardan M.Y.’nin üzerinde 1 adet ruhsatsız tabanca ve 12 mermi bulundu. Aracın içerisinde yapılan aramada da toplam 835 gram esrar bulundu.

Araçla ilgili olarak yapılan sorgulamada ise, belgeleri ile motor ve şase numaralarının birbirini tutmadığı fark edildi. Yapılan araştırmada, aracın gerçek plakasının 34 ZP 8013 olduğu ve İstanbul Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü bölgesinden çalınmış olduğu saptandı. Adliyeye verilen zanlılardan M.Y. tutuklanırken, M.K. serbest bırakıldı.

Bu arada, Akpınar Meydanı’ndaki bir kahvehanede R.G.adlı şahıs 3 gram esrarla birlikte yakalandı. R.G.adlı şahsın poliste ifadesinin alınmasından sonra serbest bırakıldığı, hakkındaki adli işlemin sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan, MAŞTİ Otobüs terminalindeki bir yazıhanede yapılan aramada, çelik kaza içerisinde M.I.’ya ait “evde bulundurma” ruhsatlı 1 adet tabanca ile 42 mermi bulundu. Polis olayla ilgili soruşturmaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız