SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalıntı Motosiklet Deposu!.

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:10:31
Çalıntı Motosiklet Deposu!.
A- A+ PAYLAŞ

Asayiş şubesi ekiplerince yürütülen bir çalışmada bir motosiklet hırsızlığı olayı soruşturulurken, depoda çalıntı, tescilsiz ve faturasız olduğu belirlenen toplam 52 adet motosiklete ulaşıldı. 

Emniyet Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre; TOKİ Yavuz Selim Mahallesinde meydan gelen bir motosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili olarak Asayiş Şubesi hırsızlık Bürosu ekiplerince yapılan çalışmada olayın şüphelisi olarak F.T. adlı şahıs yakalandı. 

ÇALINTI, TESCİLSİZ VE FATURASIZ…

Hırsızlık Bürosu ekiplerinin şüpheli F.T.’nin işyerinde ve deposunda geniş çaplı bir arama gerçekleştirdi. Aramalar sonucunda Cirikpınar Mahallesi ve Kiltepe Mahallesinden çalıntı olduğu tespit edilen 3 motosiklet, 3 hacizli yakalamalı motosiklet, 5 adet şase ve motor numarası kazınmış motosiklet, 10 adet tescilsiz motosiklet ve 31 adet faturası bulunmayan motosiklet olmak üzere toplam 52 adet motosiklet ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nün konuya ilişkin açıklamasında, "12.09.2014 tarihinde Yavuz Selim Mahallesinde meydana gelen “Motosiklet Hırsızlığı” olayı ile ilgili, olayın faili olarak yakalanan F.T isimli şahsın işyerinde ve deposunda yapılan aramalar neticesi Cirikpınar Mahallesi ve Kiltepe Mahallesinden çalıntı olduğu tespit edilen 3 motosiklet, 3 hacizli yakalamalı motosiklet, 5 adet şase ve motor numarası kazınmış motosiklet, 10 adet tescilsiz motosiklet ile 31 adet faturası bulunmayan motosiklet daha elde edilmiştir. Çalıntı motosikletler müştekilerine, hacizli yakalamalı, tescilsiz ve faturasız motosikletler ise ilgili yerlere teslim edilmiştir. F.T isimli şahıs ise adli mercilere intikal ettirilmiş, şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir." bilgisi verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız