SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalıp Çırpan Varsa.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:09:18
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Halk Bankası üzerinde oynan oyunlar sebebiyle Türkiye'nin 120 milyar dolar zarara uğradığını söyledi.

Milletvekili Mustafa Şahin, beraberindeki partililerle merkeze bağlı Özalper, Çilesiz ve Yeşilyurt Gedik mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların görüş ve düşüncelerini dinledi.

Ziyaret ettiği mahallelerde muhtar ve vatandaşların sorun ve sıkıntıları da dinleyen Milletvekili Mustafa Şahin, gündemdeki konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Mustafa Şahin 17 Aralık operasyonunun AKP’yi itibarsızlaştırma girişimi olduğunu ifade ettiği konuşmasında şunları aktardı:

“17 Aralık tarihindeki dosyalar AK Parti’yi alaşağı etmenin planlarıydı. Başbakanı itibarsızlaştıralım, AK Parti’den kurtulalım hesapları vardı ama vatandaşımız buna da itibar etmedi, inanmadı. Şu anda AK Parti’yi yıkma planları bu tezgahı kuranların yıkılmasına vesile olan bir noktaya gelmiştir. Sahaya gittiğimiz zaman sahadaki bütün vatandaşlarımız bu konuda onların hiçbir zerre kadar inandırıcılığının kalmadığını ifade ediyorlar.”

Halk Bankası üzerinde oynan oyunlar sebebiyle Türkiye'nin 120 milyar dolar zarara uğradığını vurgulayan Milletvekili Şahin, “Halk Bankası bu ülkenin en itibarlı bankaları içerisinde yer almasına rağmen Amerika’nın, İsrail’in, İngilizlerin, Almanların ve Rusların istememiş olduğu faaliyet alanına girmesi, körfez ülkelerindeki gelirin, enerji paralarının Halk Bankası üzerinden transfer edilmesi ve Türkiye'nin milyarlarca dolar kar sağlaması birilerini ciddi derecede rahatsız etti. Çünkü daha önce bunların çoğu onlar üzerinden gidiyordu. İlk kez AK Parti iktidara geldikten sonra itibarsızlaştırılan ilişkiler itibarlı bir noktaya gelmeye başladı. Ortadoğu'da şu anda Başbakanımız hangi ülkeye giderse gitsin, gitmiş olduğu her ülkede kendi ülkelerinin Başbakanlarına, kendi yöneticilerine gösterdikleri sevgiyi, muhabbeti, yakınlığı Başbakanımıza gösteriyorlar. Bunları görünce tabi ister istemez Türkiye'yle Arap ülkeleri arasında iyi bir dış ilişkiler noktasında konsensüs sağlandı. Ticaret hacmimiz de her geçen gün artmaya başladı. Bununla birlikte ise bu operasyonlar başladı” şeklinde konuştu.

“Yolsuzluk varsa çalıp çırpan varsa bizler de rahat etmeyiz” diyen Milletvekili Şahin, şöyle devam etti:

“Başbakanımızın da dediği gibi kendi evladımız da olsa yolsuzluk varsa sonuna kadar gitmek zorundayız. Kim olursa olsun yolsuzluk kabul edilebilir bir durum değildir.”

Milletvekili Mustafa Şahin, “Bizler rahmet peygamberinin ümmetleriyiz. Bizim amacımız insanlarımıza rahmet okumaktır. Müslümanlara Lanet okumanın bizim literatürümüzde, bizim kültürümüzde, bizim kitabımızda zerre kadar yeri yoktur. Onun için biz yanlış yapanlar da varsa Allah ıslah etsin diyoruz. Cenabı Allah bizi de nefsimizle baş başa bırakmasın. Bu imtihandan başarıyla çıkmayı nasip etsin” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız