SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çalışacağız, İyi Olacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor, 24 Ekim'de deplasmanda oynayacağı Belediye Bingölspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Yeşiltepe Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılı takımda kart cezalısı Mert Güneş ve sakatlığı devam eden Murat Avcu dışında eksik bulunmuyor.

Çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgiler veren teknik direktör Mehmet Kaplan, "Ünyespor ile oynadığımız maçta 10'a yakın pozisyon yakaladık. Yenik durumdayken bile öne geçeceğimiz pozisyonlarda yakaladık ama biraz konsantrasyon bozukluğu birazda acemilik diyelim olmadı. Ancak bu hep böyle gidecek anlamına gelmez. Önümüzde Belediye Bingölspor maçı var. Bu maçın hazırlıklarına başladık. Özellikle son vuruşlardaki eksiklerimizi gidereceğiz. Bu birlik ve beraberliği bunu yanında da güzel oyunumuzu sahaya yansıttığımız sürece neticelerde gelecektir. Malatyaspor iyi yoldadır. İnşallah Bingölspor karşısında ele geçireceğimiz pozisyonları değerlendirip, sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi.

Genç bir ekip olduklarını kaydeden Kaplan, "Bazı noktalarda tecrübe eksikliğimiz var. Pozisyon hataları yapabiliyoruz. Gol noktalarında eksiklerimiz var ama bunları zamanla gidereceğiz. Sonuçta ben 10 gündür buradayım. 4 antrenman yaptık ve 2 maç oynadık. Takımın eksik olan yerlerini daha çalışmadık. Bu hafta bayağı bir zamanımız var. Bazı eksiklerimizi çalışıp, gireceğiz ve bundan sonraki haftalarda daha iyi olacağız" diye konuştu.

Malatya kamuoyundan genç futbolculara destek olunmasını isteyen Kaplan, "Yıllardır Malatyaspor'u izliyorum. Bir vatandaş olarak söyleyeyim; Malatyaspor'un kadrosundaki çocukların hepsi Malatyalı, bu nedenle Malatyasporluyuz diyen herkesin bu takıma sahip çıkması gerekiyor. Tabiri caizse bu futbolcular gövdelerini taşın altına koymuşlar. O yüzden bu çocuklara saha içi ve saha dışında destek olmalıyız. Hep birlikte onları destekleyen bir görüntü sergilemeliyiz. Bu çocuklar her türlü fedakarlığı burada
yapıyorlar. Malatya kamuoyundan bize destek olmalarını bekliyoruz. Yıllardır hep biliyoruz; Malatyaspor'un taraftarın 12. adam değil 1. adamdır. O yüzden Malatyasporluyum diyen herkesin birincilik görevini yerine getirsin" şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılı takımın defans oyuncusu Mustafa Aslan ise etkili futbollarını sonuca yansıtmaları gerektiğini belirterek, "Haftalardır etkili futbol oynuyoruz ama bunu sonuca yansıtamıyoruz. Tabi bu bir bahane değil, bunu en kısa zamanda sonuca yansıtmamız gerekiyor. Bunun bilincindeyiz" dedi.

Aslan, takımda herkesin onuruyla mücadele ettiğini savunarak, "Sahada koşup mücadele veriyoruz. Buradaki futbolcular onurlu bir mücadele veriyor. Hocalar, yönetim ve futbolcular A'dan Z'ye herkes burada onurlu bir mücadele veriyor. Herkes şerefiyle mücadele ediyor. Sağda solda konuşan ağabeylerimiz, büyüklerimiz bizi eleştirmekten çok önümüzden çekilsinler, önümüzü görelim. Bu takımın futbolcuları yapmadıkları şeylerle yargılamasınlar. Takım çok genç ve ne konuşulacağını da tam bilmiyorlar. Ağızlarından olumlu veya olumsuz bazı şeyler çıkmış olabilir. Bunu bu takıma değişik şekillerde yansıtıp, yorum yapmasınlar. Sonuçta burada 30 kişiyiz ve Malatyalıyız, nu grup başka nasıl bir araya gelecek ? Biz sadece mücadele etmek istiyoruz. Bizim kimseden para ya da başka bir beklentimiz yok. Bize manevi destek gösterilsin, yanımızda olsunlar yeter. Önümüzü kapayan bazı insanlar var. Bu insanlar önümüzden çekilsin, yanımızda olsunlar" iddiasında bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız