SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalışmalar Anlatıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:42:36
Çalışmalar Anlatıldı
A- A+ PAYLAŞ
 
Anneler Günü ve Aile Haftası nedeniyle, Malatya Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) yöneticileri, Malatya’da faaliyet gösteren Kadın Dernekleri Yöneticilerine Dede Korkut Lokantasında kahvaltı verdi.
 
MADEM Koordinatörü Recep Bulut, “Ailenin temel direği olan anneler, hiç eksilmeyen bir sevginin, sonsuz bir sabrın, fedakârlığın, iyiliğin, şefkatin, merhametin, kısacası en temiz ve en masum duyguların timsalidirler. Bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren, sevgiyi, saygıyı, güzel ahlakı, mutluluğu, hayata tutunmayı ve başarmayı öğreten annelerimizin kıymetini bilmeli, onları sadece belirli günlerde değil, her an hatırlamamız gerekiyor. Malatya Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi olarak, fedakârlıklarla ve sabırla Dünyanın en yüce görevini yerine getiren siz değerli Annelerimizin Anneler Gününü kutluyor, sizleri Saygı ve Sevgi ile selamlıyorum” ifadelerini kullandı.
 
Konuşmanın ardından katılımcılara hediye paketi takdim edildi. Kahvaltıdan sonra dernek yöneticileri Malatya Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi’ni de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a ve emeği geçenlere teşekkür ettiler. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız