SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalışmalar Aralıksız Sürdü

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:13:32
Çalışmalar Aralıksız Sürdü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezinde etkili olan kar yağışı nedeniyle gece çalışan temizlik işçilerine, baklava ikram edildi. 

Malatya Belediyesi Karla Mücadele Kriz Masası, kent merkezindeki kar yağışı nedeniyle ekipleri gece boyunca iş başında tuttu. Temizlik işçileri ana caddelerde kaldırım ve yol temizleme çalışması yaparken, çalışmalar sabah saatlerine kadar sürdü.

İş makineleri ana caddelerde kar temizliği yaparken, tuzlama ekipleri de yine trafiğin yoğun olduğu bölgelere tuz serpti.

Malatya Belediyesi karla mücadele çalışmalarını 380 personel, 4 greyder, 30 iş makinesi, 10 pikap, 20 kamyon ve 15 tuzlama aracı ile sürdürüyor.

Gece sürdürülen karla mücadele çalışmalarını inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay, temizlik işçilerine sezonun ilk kar çalışması nedeniyle baklava ikram ederek, moral ve motivasyonlarını arttırmaya destek verdi.

Malatya Belediyesi, karla mücadele çalışmalarında sıkıntı yaşanmaması için vatandaşlardan araçlarını mümkünse düzgün park etmelerini, özellikle ana arterlere park etmemelerini, güzergahları açık bırakmalarını istiyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız