SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çalışmalar Bölgeyi Geliştirecek'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yardımcıları ile birlikte Yeşiltepe'de incelemelerde bulundu.

İncelemelere ilişkin Belediye Basın Bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Alican Bozkurt, Abuzer Kabakaş, Selim Pilten ve bazı daire müdürleri ile birlikte 3 Mayıs Salı günü saat 08.30’da Yeşiltepe Bölgesi muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kahvaltılı sohbet toplantısının ardından Yeşiltepe Bölgesinde Seyran, Fatih, Koşu ve Yeşilkaynak mahallelerindeki esnafları da ziyaret etti.

Başkan Çakır, “Mahalle ve Esnaf gezileri düzenleyerek mahalle sorunlarını yerinde tespit etme imkanı buluyor, görülen sorunları da öncelik sırasına göre planlayarak hızlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Mezarlık yolundaki çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Namık Kemal Caddemiz (Mezarlık Yolu); Şehir Mezarlığı, Galericiler Sitesi, Hal Binası ve bazı hizmet gurupları tarafından yoğun şekilde kullanılan bir yolumuz. Bu yolumuz üzerindeki yeni düzenleme ve peyzaj çalışmaları hızla devam etmektedir. Bu çalışmalarımız Yeşiltepe bölgesinin gelişmesine katkı sağlayacaktır. Bu yolumuzun uzunluğu yaklaşık 4.5 km olup, yol üzerine ayrıca iki büyük kavşak da yapacağız” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır Fatih Mahallesinde yapımı devam eden Taziye Evi’nde de incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkan Çakır, “Yeşiltepe Bölgemizde vatandaşlarımızın farklı etkinlikler için kullanacağı bir sosyal tesis bulunmamaktaydı, yapılan çok amaçlı sosyal tesis ve Taziye evi ile bu eksiklik giderilmiş olacak” dedi.

Mahalle muhtarlarına da teşekkür eden Başkan Çakır, “Muhtarlarımız bölgelerinin ve mahallelerinin sorunlarını takip ediyor ve bu sorunları bize iletiyorlar. Bizler de gelen bu sorunların çözümü noktasında çalışmalarımızı daha yoğun bir şekilde sürdürüyoruz” dedi.

Fatih Mahalle muhtarı Ahmet Ulukaya ile Koşu Mahalle muhtarı Fahrettin Akça yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ederek, “Malatya merkeze yapılan bütün hizmetler bizim buraya da yapılmaktadır. Yapılan hizmetlerin tamamlanmasıyla Yeşiltepe daha çağdaş bir görünüme kavuşacaktır” dediler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız