SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalışmalar Devam Ediyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:07:23
A- A+ PAYLAŞ

Sivil Toplum Kuruluşları ile periyodik olarak toplantılar düzenleyerek görüş alış-verişinde bulunan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, son olarak Kayısı Kenti Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarete Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları Alican Bozkurt, Ahmet Ceyhan, Hasan Atay, Kayısı Kenti Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı ile muhtarlar katıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yağlıcı, “Sayın Başkanımızın yoğun çalışmalarını muhtarlar olarak biliyoruz. Malatya’nın her tarafında bir çalışmanın olduğunu, inşaatların devam ettiğini görüyoruz. Malatya’ya yapmış olduğu bu çalışmalardan dolayı şahsım ve derneğim adına teşekkür ediyorum. Yapılan bu çalışmaların sonunda mahallelerimizin daha da güzelleşeceğine inanıyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise 2014 seçimlerinden sonra büyük şehir olacak Malatya’nın ilçelerin, beldelerin ve köylerin sorumluluğunun Malatya Belediyesi’nde olacağını ifade ederek, “Biz; ilçelerimizi, beldelerimizi ziyaret ediyoruz. Gidebildiğimiz kadar köylere gideceğiz. Belediyemizin sorunlara, sahaya hakim olması gerekiyor, bununla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugüne kadar merkez mahallelerimizi konuşuyorduk ama bundan sonra artık köylerimizin, beldelerimizin sorunları nelerdir ne gibi hizmetlerin gitmesi gerekiyor diye çalışmalar yapmaktayız” diye konuştu.

Başkan Çakır, sözlerine şöyle devam etti:

“Malatya hepimizin ortak evi, ortak sevdası. Malatya bir bütün olarak geliştiğinde, herkes hizmetlerden eşit istifade eder. Malatya’yı, Malatya kimliğini öne çıkarabilecek veya şehirde değişimi sağlayabilecek projelere öncelik verdik. Şehirdeki dönüşüm projesini hepiniz görüyorsunuz, şehirdeki bütün caddelerimizi ve ana merkezleri yeniliyoruz. Akpınarı, Yeni Cami ve Söğütlü Cami çevresini yeniledik. Şire Pazarı’ndaki çalışmamız devam ediyor. Bakırcılar Çarşısı’ndaki çalışmalarımız devam ediyor. Bakırcılar Çarşısı’nın yıllardır sıkıntılı olan ve her geçen gün geriye doğru giden bir yapısı vardı, orayı yeniliyoruz. Çevreyolu’ndaki çalışmalarımız büyük bir hızla devam etmekte. Çevreyolu ile Şire Pazarı’nı bütünleştirdik, şu anda bu çalışmalarımız devam ediyor. Üzerini kapattığımız yerlerde güzel etkinlik alanları, peyzaj düzenlemeleri yapıyoruz. Bu çalışmalarımızı herhangi bir aksilik çıkmadığı takdirde bu sene içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Çevreyolu geçişi hızla devam ediyor Batı çıkışı çok önemli Malatya için prestij bir yol buradaki çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde devam ediyor.”

Malatya’da sosyal ve kültürel anlamda yapılmış alanların yetersiz olduğunu da belirten Başkan Çakır, “Malatya’da sosyal ve kültürel hizmetlerin verildiği alanların eksikliğini gidermek için birçok proje gerçekleştirdik. Nikah Sarayı, Yaşam ve Spor Merkezi, Sanat Galerisi, Sanat Sokağı inşaatları büyük bir hızla devam ediyor” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız