SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalışmalar Devam Ediyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:20:09
A- A+ PAYLAŞ
 
"Değişim ve Dönüşüm Projesi" kapsamında Malatya Belediyesi tarafından Hasanbey Caddesi'nde yenileme çalışmaları yapıldı. 
 
Malatya Belediyesi tarafından çalışmalar ile ilgili olarak yapılan açıklamada; 
 
"Abdulgaffar Mahallesi sınırlarında bulunan Hasanbey Caddesi’nde düzenleme ve yenileme çalışmaları tamamlandı. Çalışmalar kapsamında cadde üzerindeki 13 ev kamulaştırılarak yıkılırken bütün alt yapılar yenilenip, abone bağlantıları yapıldı.
 
Caddenin genişletilmesiyle yol açısı 8 metreye kavuştu ve 2 metreden 10 metreye kadar da kaldırımlar yapıldı. Caddede araç cepleri de yapılarak otoparkta rahatlama sağlandı.
 
Altyapının tamamlanmasının ardından Hasanbey Cadde’sinde 18 bin m2 asfalt kaplama işlemleri gerçekleştirildi. Aydınlatma çalışmalarının da tamamlanmasıyla Hasanbey Caddesi, prestijli bir cadde görünümüne kavuştu." ifadeleri kullanıldı. 
  
Belediye Başkanı Ahmet Çakır yaptığı değerlendirme de; "Hasanbey Caddesi de düzenleme yapılan diğer cadde ve sokaklar gibi Malatya’ya yakışır bir görünüme kavuştu.  Çalışmalar aynı tempoda devam edecek. Bugüne kadar 50 dolayındaki cadde ve sokakta düzenleme çalışmaları bitirildi. 40 dolayında cadde ve sokakta ise çalışmalar devam ediyor." dedi. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız