SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalışmalar Hızla Devam Ediyor"

0
Güncellendi - 2017-08-04 04:58:10
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, DSİ 92. Şube Müdürlüğü yeni hizmet binasında incelemede bulundu.

 Başkan Gürkan, “Devlet Su İşlerinin Hizmet binası, lojmanları ve diğer kompleksle birlikte artık bitme aşamasına geldi. Çevre düzenlemesi çalışmaları da son hızla devam ediyor. Sanıyorum bu hafta sonu itibariyle de ağaç ve çim dikimleri hariç diğer toprak peyzaj anlamındaki düzenlemeleri biter. Şu anda hizmet binası ve sosyal tesisler bitmiş durumda. Sadece laboratuar ile ilgili boya kısmı kalmış. Öyle tahmin ediyorum ki bu hafta sonu içerisinde diğer eksikliklerimizde biter. Devlet Su İşleri önümüzdeki haftadan itibaren yeni hizmet binasına taşınmaya başlar. Biz kendi hizmet binamıza taşınmaya başladık. Bazı birimlerimiz geçti. Öyle tahmin ediyorum ki önümüzdeki haftadan itibaren Devlet Su İşleri de kendi hizmet binasına taşınma işlemine başlar. Bu hizmet kompleksinin tüm Malatya’mıza ve Devlet Su İşleri camiasına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Gördüğünüz bu Devlet Su İşleri’nin hizmet binasının iki blok lojmanlarından tutun, diğer laboratuar, garaj, hizmet binası ve sosyal tesisler ile Türkiye de kendi örneğinde tek ve ilktir. Hiçbir bölge müdürlüğünde bu kadar kompleksli bir yapı yoktur. Bir Şube Müdürlüğüne bu kadar geniş kapsamlı bir kompleks yaptık. Bu kompleksinde Devlet Su İşlerine ve Malatya’mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • 44malatya (6 yıl önce)
    Calisan.baskanlara.tesekkurlerimizi.iletiriz.calismayan.baskanlari.elestiririz
    0
    0
    Yanıtla
  • fbay (6 yıl önce)
    güzell
    0
    0
    Yanıtla
  • Eser (6 yıl önce)
    Cemal Nogay'a hayırlı olsun Selahattin Başkan....
    0
    0
    Yanıtla