SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çalışmalar İstediğimiz Gibi'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da genç futbolcular grupta başarılı olacaklarına inanıyor.

İlk etap kamp çalışmalarını Yeşiltepe'de sürdüren Sarı-kırmızılı takımda genç futbolcular geçen sezondan itibaren buldukları forma şansını en iyi şekilde değerlendirerek, başarılı olmak istedikleri yönünde açıklamalarda bulundular.

Takımın defans oyuncusu Murat Avcu, yaptığı açıklamada, "Çalışmalar istediğimiz gibi gidiyor. İyi bir uyum var. Bu antrenmanlara da yansıyor. Hepimizde geçen senenin verdiği bir tecrübe var, bu lige de yansıyacak. İstediğimiz bir grup oldu. Her yerde maç oynayacağız. Hem bizim için hem de takım için avantaj olacak. Belirli bir başarı yakalamak istiyoruz. Küme düşmeyeceğimize inandığım gibi sürpriz yapabileceğimizi de düşünüyorum" dedi.
Takımın ikinci kalecisi Mehmet Başkak ise, kamp çalışmalarının iyi bir ortamda geçtiğini kaydederek, "Geçen sezon maçlarını izleyenler nasıl bir yapıda olduğumuzu biliyorlar. Üçüncü lige çok üst düzeyde olmazsa bile iyi bir takım oluşacaktır. İnancımızı yitirmemeliyiz. Birbirimize kenetlenirsek, başarılı oluruz. Takımı ayakta tutmak adına elimizden geleni yapacağız. Bütün olumsuzluklara rağmen buradayız. Takım olarak olumsuzlukları görmemezlikten gelip, çalışıyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız