SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çalışmalar İyi de..'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarında Malatyaspor'un gurbetçi futbolcusu Volkan Aydın, Malatyaspor'un durumunu merak ettiklerini söyledi.

Tecrübeli futbolcu, "Çalışmalar çok iyi gidiyor. Genç bir kadro var, iyi bir birliktelik sağlandı. İyi bir ortamımız var. Bana göre, gençlere güvensinler. Ben, takımı iyi görüyor. Her antrenmanda daha da mesafe kaydediyoruz. Bir iki takviye olsa daha iyi olur ama bu kadroda elinden geleni yapıyor" dedi.

Futbolcular olarak çalışmalarını sürdürdüklerini ancak durumlarının ne olacağını bilmediklerini ifade eden Volkan Aydın, "Kongrede çıkacak sonuçları ve adayları da takip ediyoruz. İster istemez kafamız oraya takılıyor. Futbolcu olarak işimizi yapacağız ama biz de Malatyaspor'un durumunu merak ediyoruz. Biz işimize bakmak zorundayız. İşimize de bakıyoruz" diye konuştu.

Gurbetçi futbolcu, Malatyaspor taraftarından destek beklediklerini de söyleyerek, "Geçen sezon devre arası geldim baya bir maç oynadım. Uyum sorunu yaşadım ama şuan alıştım. Arkadaşlarımızı çok iyi tanıyorum. Takım içerisinde daha iyi bir uyum sağlayıp, başarılı olmak istiyoruz. Malatyaspor taraftarları desteklerini esirgemesinler. Biz de elimizden geleni yaparak, takımı layık olduğu yere taşımaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız