SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalışmalar İyi Geçti"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:30:21
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Gürses Kılıç, Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirilen ikinci etap kamp çalışmalarının çok iyi geçtiğini bildirdi. 
 
Havaların aşırı sıcak olması nedeniyle antrenman çalışmalarını geç saatlerde yaptıklarını ifade eden Kılıç, “Türkiye genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden bir sıcaklık var. Ankara Kızılcahamam’da oldukça sıcak. Bu anlamda antrenmanlarda biraz zorlanıyoruz. Antrenmanlarımızı sabah erken ve akşam geç saatlerde yapmaya çalışıyoruz. Bunun dışında çalışmalarla ilgili bir sıkıntımız yok. Antrenman tempomuzu artırarak, çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.
 
Tecrübeli teknik adam, taktiksel çalışmalarda önce savunma daha sonra da hücum çalışmalarına ağırlık vereceklerini kaydederek, şunları söyledi: 
 
“Fiziksel anlamda daha çok yukarılarda değiliz. Taktiksel anlamda işin savunma kısmını ön planda tutarak, hazırlanıyoruz. Önce savunmayı oturtup, daha sonra hücum kısmına geçeceğiz. Manisasor ile oynadığımız hazırlık maçında gördüğüm kadarıyla hatalar oluyor ama istediğimiz noktaya gelmek üzereyiz. Futbolcularımızın kendilerine vermek istediğimiz taktiksel bilgileri alması ve uygulamaya çalışmaları bizleri sevindiriyor. Manisaspor karşılaşması ve kamp çalışmaları itibariyle oldukça memnunum ve hiçbir sıkıntı yok.”
 
Kılıç, futbolcular arasında iyi bir uyum olduğuna dikkat çekerek, “Saha dışı arkadaşlık ortamı oldukça iyi. Oyuncu arkadaşlarımız oldukça çabuk kaynaştı. Birbirleriyle, teknik heyet ve personellerle olan ilişkileri oldukça iyi. Yeni bir takım olmamız nedeniyle saha içerisinde biraz uyum sıkıntısı olabiliyor ki buda çok doğal. Bunun gidermek içinde her türlü çalışmayı yapıyoruz. İnşallah bunu da gideririz ve özlenen Malatya takımını oluştururuz” ifadelerini kullandı.
 
İyi oyuncuları kadrolarına katmak için çalıştıklarını belirten Kılıç, “Savunmanın genel merkezinde eksik var. Diğer bölgelerde de eksik var ama savunmanın merkezi çok önemli. Orada da çok hatırı sayılır oyuncu yok. Biraz zorlanıyoruz ama iyi oyuncular almaya çalışıyoruz” dedi.
 
Fikstürle ilgili de bir açıklamada bulunan tecrübeli teknik adam, “Kafadan oynayacağımız ekipler, bu ligin iddialı takımları. Ama sonuçta ligde bütün takımlarla karşılaşacağız. Üst üste gelmesi biraz farklı görünüyor ancak her rakipler oynamak durumundasınız. Fikstürü de inşallah avantaja çeviririz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız