SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalışmalar Son Aşamada"

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'nın Yeşilyurt ilçesindeki tarihi evler, sokak sağlıklaştırması çalışması kapsamında yeni çehreye kavuşturulurken, çalışmaların son aşamaya geldiği bildirildi.
 
İlçenin Hıroğlu Mahallesi Adıyaman Caddesi üzerindeki tarihi yapılar ile ilçenin diğer yerlerinde bulunan toplam 19 tarihi ev, Malatya Valiliği İl Özel İdaresi Koruma ve Uygulama Denetim Bürosu (KUDEB) kanalıyla yıkılmaktan kurtarıldı. İlk etapta 19 tarihi evin sağlıklaştırılmasından sonra programda 21 evin daha yapılacağı bildirildi.
Bu arada, Battalgazi ilçesinde sanat sokağında sokak sağlıklaştırması yapılırken, Malatya merkez Sinema Caddesi, merkez Konak Mahallesi'nde, Yeşilyurt ilçesi Bostanbaşı beldesinde, Merkez Çilesiz Mahallesi, Darende ilçesi Balaban beldesi, Doğanşehir ilçesi Polat beldesinde de sokak sağlıklaştırması çalışmasının devam ettiği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız