SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalışmalar Tamamlandı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:09:04
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından İsmetpaşa Caddesi ile Milli Egemenlik Caddesi üzerinde sürdürülen içmesuyu şebeke hattı döşeme çalışmalarının tamamlanmasının ardından, Milli Egemenlik Caddesi’nden itibaren asfaltlanmaya başlandı.

Konuyla ilgili olarak Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, İsmetpaşa Caddesi ile Milli Egemenlik Caddesi’nde alt yapı çalışmalarının tamamlandığı belirtilerek; İsmetpaşa Caddesi – Milli Egemenlik Caddesi arasına 1000 metre uzunluğunda 700’lük çelik içmesuyu borusu döşendiği bildirildi. 

İsmetpaşa ve Milli Egemenlik Caddesi’ne 700’lük yeni çelik borunun döşenmesiyle birlikte; yıllar içerisinde ayrı ayrı döşenmiş olan 580 metre 250’lik pik, 1000 metre 700’lük asbest ve 800 metre 90’lık pik  içmesuyu borusunun iptal edilerek,  üç ayrı hat yerine tek hattın kullanılmaya başlandığı ifade edildi. 

Çalışmalar sırasında 1000 metre uzunluğundaki asbest borunun ise yapılan bağlantılarla yağmursuyu drenaj hattına dahil edildiği, 280 metre uzunluğunda kanalizasyon şebeke hattının yenilendiği belirtilerek, parsel baca ve abone bağlantılarının ise kaldırım düzenleme çalışmaları ile birlikte yapılacağı kaydedildi.

Söz konusu caddelerde altyapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte Milli Egemenlik Caddesi’nde geçici asfalt serimine başlandığı, aynı çalışmanın İsmetpaşa caddesinde de yapılacağı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız