SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalışmalar Verimli Geçti"

A- A+ PAYLAŞ
 
Yeni Malatya Spor'da,  birinci etap kamp çalışmalarını tamamlayan alt yapı takımlarında çalışmaların verimli olduğu öğrenildi. 
 
Alt yapı teknik sorumlusu Ergün Albayrak, ikinci etap çalışmalarında hazırlık maçları da oynanacağını söyledi. 
 
Albayrak çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, "İlk etap kamp çalışmalarımızı tamamladık. Futbolcularımıza dört gün izin verdik. Türkiye Futbol Federasyonu'nda yaşanan belirsizlikler bizi de etkiledi. Maç programının uzaması nedeniyle 2 Eylül'de ikinci etap kamp çalışmalarımıza başlayacağız. Bu kamp çalışmamız yaklaşık 12 gün sürecek. İkinci etap kamp çalışmalarımızın ardından müsabakalara hazırlanacağız. Öte yandan birkaç hazırlık maçı da oynayacağız. Maçlar başlamadan takım yerine oturmuş olacak. Bu anlamda çalışmalarımız gayet iyi geçiyor. Çocuklarımızda ciddi anlamda değişiklikler var. Takım olmaya başladılar. Öte yandan bizim istediğimiz şeyleri de yapmaya başladılar. Sahada hep birlikte oynayan ve hep birlikte mücadele eden bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Şuanda düşündüklerimizin birçoğunu uygulamaya başladık. Bütün kategorilerde şampiyon olmak ya da üst sıralarda bulunmak gibi bir hedefimiz yok. Yarışmacı bir takım değil, futbolcuların gelişimine katkı sağlayan bir ekip olacağız. Bunun yanında önümüzdeki yıl A2 liginin kurulması yönünde çalışmalarımız var. Futbol eğitiminin yanı sıra çocuklarımızı sosyal ve kültürel anlamda da yetiştiriyoruz. Futbolcularımızın topluma kendilerini sağlıklı olarak anlatabilmelerini istiyoruz. Tabi bunun yanında ileri düzeyde, profesyonel takımlara hizmet edebilecek futbolcuları yetiştirmeyi planlıyoruz." dedi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız