SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalışmalar Yoğun Tempoda Sürüyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:45:49
Çalışmalar Yoğun Tempoda Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

  PTT 1. Lig'de bu hafta Samsunspor'u konuk edecek olan Yeni Malatyaspor, hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

  Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası'nda gerçekleştirilen antrenmana milli takımdan dönen Azubuike katılırken, sakatlığı bulunan takım kaptanı Ramazan Kahya katılmadı.

  Bir saat 45 dakika süren antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. İstasyon çalışmasıyla devam eden antrenmanda futbolcular daha sonra iki gruba ayrılarak, minyatür kalede maç yaptı.

  Teknik direktör İrfan Buz, çalışmalar esnasında futbolcularla yakından ilgilenirken, idman sahasında yaklaşık 10 dakika forvet oyuncusu Aydın Çetin ile konuştu.

 

-Alkışlar Azubuike'ye-

  Milli takımında şampiyonluk yaşayarak, Malatya'ya dönen Azubuike, alkışlarla karşılandı.

  Yeni Malatyasporlu Azubuike Okechukwu'nun formasını giydiği Nijerya Ümit Milli Takımı, Afrika U23 Uluslararası Turnuvası finalinde Cezayir’i 2-1 yenerek kupanın sahibi oldu.

  Şampiyonadan başarıyla Malatya'ya dönen Azubuike'yi ilk tebrik eden sportif direktör Ali Ravcı oldu. Saha sonra teknik heyet ve futbolcu arkadaşları Azubuike'yi alkışlayarak, tebrik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız