SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalışmalar Yüzde 50 Oranında Tamamlandı"

0
Güncellendi - 2016-12-07 06:03:04
A- A+ PAYLAŞ

Kuluncak ilçesinde sürdürülen meydan düzenleme çalışmaları kapsamında üstyapı çalışmalarının da yüzde 50 oranında tamamlandığı öğrenildi. MASKİ tarafından içmesuyu, kanalizasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından düzenleme çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, ilçe meydanında 10 metre genişliğindeki yolda kaldırım ve yol düzenleme çalışmaları yapıyor. Bu çalışmaların devamında peyzaj, aydınlatma ve yeşil alan çalışması da yapılacak. Meydanı çevreleyen dükkânlar ise geleneksel Türk motifine sahip doğramalarla kaplanacak.

Yol hizmetleri noktasında Kuluncak’ta başarılı bir tablo ortaya çıkaran Büyükşehir Belediyesi ilçede bu yıl 50 kilometre asfalt çalışması yapmıştı. Büyükşehir Belediyesi 19 kilometre uzunluğundaki Kuluncak, Bıyıkboğazı, Konaktepe grup yolu, 28 kilometre uzunluğundaki Zafer, Hacolar, Kızılmağara, Hacıhasanlar, Yaşarlar, Cörtenler, Yukarı Selimli, Aşağıkömüklü ve Yukarıkömüklü grup yolu ile 1.5 kilometre uzunluğundaki Kaynarca Mahallesi ile Kuluncak merkezde asfaltlama çalışmaları yapmıştı.

Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, “Bu tablonun oluşmasında Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ın çok önemli payı var. Birçok ilçenin yol noktasında problemlerinin büyük kısmı çözüldü. İlçe merkezimizde meydan düzenleme çalışmalarında sona yaklaştık. Yol, kaldım, aydınlatma, çevre düzenlemeleri yapılıyor. Öncesinde altyapı çalışmaları yapıldı. Asfaltı olmayan birçok mahallemiz asfalt ile tanıştı. Huzurlarınızda Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

dsc_3130

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • yuksel (7 yıl önce)
    Değerli Başkanımız Sayın Ahmet Çakırdan Allah razı olsun. Elinden gelen yardımları esirgemedi. Emeği geçen tüm ekibe teşekkür ediyoruz. Ellerine sağlık.
    0
    0
    Yanıtla