SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalışmalara Başlayacağız"

A- A+ PAYLAŞ

 

Yeşiltepe Eğitim Derneği'nin yaptığı  ilk olağan genel kurulda başkanlığa Mümtaz Toy getirildi.

Divan başkanlığına Orhan Bozkale'nin seçildiği genel kurul,  Yeşiltepe Spor Salonu'nda yapıldı. Genel kurulda Siirt Pervari'de şehit düşen 6 Mehmetçik için saygı duruşu yapıldı. İstiklal Marşı’ndan sonra toplantıya geçildi. Divan kurulunun oluşmasından sonra gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi. Yeşiltepe Eğitim Derneğinin 5 olan asıl ve yedek üyelerin 15' e çıkartılması oy birliğiyle kabul edildi.

Dernek Başkanlığı ve yönetim kuruluna üye olanların isimlerinin belirlenmesi için açık oylama yapıldı. Yapılan oylamada Dernek Başkanlığına Mümtaz Toy, Yönetim kurulu üyeliklerine Adil Güleryüz, Ali Hanbay, Ali Tosun, Aysel Alpaslan, Feridun Önal,İsa Tanrıverdi. Hüseyin Gökçek, Muharrem Orhan, Mustafa Yiğit, Nail Önal, Necati Karcı, Osman Toptaş,Vehbi Temizer, Veysel Derindağ ve Yüksel Duman oy birliğiyle seçildiler.
Başkan Mümtaz Toy yaptığı açıklamada, bir hafta içerisinde yönetim kurulu ile birlikte görev dağılımı yaparak, çalışmalara başlanacağını söyledi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız