SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalışmalara Devam Ediyoruz"

A- A+ PAYLAŞ
Öğrencilerden oluşan TED Malatya Koleji Oda Orkestrası korosu ilgili görüyor. 
 
2011-2012 Eğitim Öğretim yılında da Oda Orkestrası çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen TED Malatya Koleji yetkilileri tarafından yapılan açıklamada,  "TED Malatya Koleji Oda Orkestrası geleceğin bilim, sanat, iş dünyası, fikir ve düşünce insanı adayları çocuklarımıza, büyük önder Atatürk'ün çizdiği yolda, müziğin ışığıyla yüksek sanat kültürü ve estetik bilincini kazandırmayı amaçlamıştır. Bilindiği üzere TED okullarının 22 tanesi Türkiye'de, 1 tanesi KKTC' de faaliyet göstermektedir. TED okulları içerisinde ilki Ankara TED Koleji Orkestrası, ikincisi Antalya TED Koleji Orkestrası üçüncüsü TED Malatya Koleji Oda Orkestrası olmakla ülkemizde adından gururla söz ettirmektedir. Türk çocuğunun çağdaş sesini öncelikle Malatya'da olmak üzere yurt içi ve yurt dışında uluslararası platformlarda da duyurmayı amaçlamaktadır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediğimiz etkinliklerimizden TED Oda Orkestrası konserimiz Malatya Park AVM' de Malatya halkının büyük ilgi ve beğenisini topladı. Yüzlerce kişinin izlediği konserimizde Kolejliler performanslarını doruk noktasına çıkartarak muhteşem bir gösteri sergilediler. Bu konserimiz dışında yıl sonu gecesine de Oda Orkestramızın konseriyle başladı. Diğer bir konser ise İnönü Üniversitesi Çocuk Üniversitesinin açılışında gerçekleşti. 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında da Oda Orkestrası çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Orkestramızın genel sayısı 65 kişiden oluşuyor. Konsere 44 öğrencimiz çıkacak. Bunlardan 25 öğrenci keman, 11 öğrenci viyola, 8 öğrenci ise çello çalacaklardır. Öğrenci yaş grubu 9-13 yaş arasındadır" denildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız