SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalışmalara Hız Verildi"

0
Güncellendi - 2016-08-08 17:08:25
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde çalışmalarına devam ediyor. MASKİ’nin yapmış olduğu çalışmalar hakkında genel bir değerlendirme yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, MASKİ’nin 2071 hedefi ile yatırımlarına devam etiğini belirterek, özellikle çalışmalarda sağlam alt yapıya önem verdiklerini kaydetti. 2014 yılının yapılanma, 2015 yılının Malatya’nın alt yapı sorunlarını tespit edip çözümleri için projelerin hazırlanması ile geçtiğini açıklayan Dr. Özdemir, 2016 yılın içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu alt yapı çalışmaları konusunda şahlanış yılı olduğunun altını çizdi.

Çalışmalara Hız Verildi

Hedeflenen 242 milyonluk yatırımın tek tek hayata geçirildiğini ifade eden Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, bugüne kadar yaklaşık 13 milyon TL’lik 74 adet işin tamamlandığını söyledi. 93 Milyon TL tutarındaki 57 adet yatırım çalışmalarının da devam ettiğini aktaran Dr. Özdemir, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’ın çizdiği vizyon doğrultusunda gerekli planlamalarımızı yaparak projelerimizi hazırladık. 2014 yılı kurumumuzun yapılanması ile geçti. 2015 yılına girer girmez şehrimizin alt yapı sorunlarını tespit ettik. Özellikle Malatya’nın gelecek 50-60 yılını kapsayacak şekilde projeler hazırladık. Ayağı yere basan sağlam projeler ile içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı alt yapı çalışmalarımıza hız verdik. 2071 yılı için hazırladığımız projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz. Malatya merkez dışında tüm ilçelerimizde işletme faaliyetlerimiz 7/24 devam ediyor” dedi.

2016’yı Yatırım Yılı İlan Ettik

2016 yılının ilk sekiz ayında yaklaşık 8 milyon TL’lik 149.638 metre içmesuyu hattı, 5 milyon 300 bin TL’lik 58.454 metre kanalizasyon hattı ve 1.5 milyon TL’lik 8.100 metre yağmursuyu drenaj hattı çalışmasının yapıldığını kaydeden MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, “Malatya merkez ilçelerimiz başta olmak üzere diğer ilçelerimizde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Sorunsuz bir alt yapı için çıktığımız bu yolda hedefimiz daha yaşanabilir bir Malatya oluşturmak. Özellikle 2016 yılını yatırım yılı olarak ilan ettik. Çalışmalarımızda bizlere desteğini esirgemeyen başta mahalle muhtarlarımız olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara, ekiplerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bülten

maski1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Turgay (7 yıl önce)
    Maski yöneticisine sormak lazım Eskimalatya su kesintileri neden ? Yaptığınız kanalizasyon çalışmalarında kazdığınız yerleri neden toz taş toprak içinde bıraktınız ? yaklaşık iki aydır (Eskimalatya eski emniyet müdürü karşı arası adresde vermek istedim)
    0
    0
    Yanıtla