SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çalışmalarda Sona Gelindi'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:16:47
'Çalışmalarda Sona Gelindi'
A- A+ PAYLAŞ

Yapımı devam eden Yaşam ve Spor Merkezi inşaatı ince işçiliğiyle birlikte tamamlanırken, açık spor alanları da bitme aşamasına getirildiği öğrenildi. 

Konuyla ilgili Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; 

"Olimpik yüzme havuzları, çocuk havuzu, Türk hamamı, sauna, kapalı ve açık otopark, fitness, tenis, bilardo salonları, açık ve kapalı kafeteryalar, voleybol, basketbol, futbol ve tenis sahaları, yürüyüş yolları, oturma grupları gibi her türlü sağlıklı yaşam spor tesisinin yer aldığı Yaşam ve Spor Merkezi’nin kapalı alanları, ince işçiliği ile birlikte bitirildi. 

Kullanılan malzeme ve işçilik bakımından bölgenin en modern tesisi olarak değerlendirilen, içerisinde 2’si kapalı olmak üzere 6 adet tenis kortu ve basketbol sahasının bulunduğu açık spor alanlarında da çalışmalar büyük oranda tamamlandı. 

Çevre düzenleme çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülen tesisin,  önümüzdeki aylarda hizmete girmesi planlanıyor. "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız