SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalışmalardan Memnunuz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:05:27
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı,  Türkiye Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi, Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren ile bazı mahalle ve köy muhtarları ziyaret etti. 
 
Dernek seçimi sonrasında ziyaretlerde bulunduklarını söyleyen Eren, " Malatya’nın büyük şehir olması bizleri mutlu ediyor. Malatya’nın her yerinde sürdürülen çalışmalardan vatandaşlar dahil olmak üzere bizler de gayet memnunuz. Kuzey ve Güney kuşak yollarının bitmesiyle trafik daha da rahatlayacak. Malatya merkez büyük şehir ve iki ilçe fikri Malatya’nın büyümesine katkı sağlayacaktır. Yapılan çalışmalardan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 
Muhtarlar ile her zaman fikir alışverişi yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Çakır, " Şehrimizi daha modern bir kent yapabilmek için çalışıyoruz. Bütün problemleri bir anda çözmemiz mümkün değil. Sorunları öncelik sırasına göre çözmeye gayret ediyoruz. Bugün şehrimizin her tarafında çalışmalar var. Alt yapı, yeni açılan yollar, kültürel amaçlı faaliyetler, semt konakları, çok amaçlı belediye sosyal tesisleri, Beydağı’nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları, kuzey kuşak yolu çalışmaları bunun gibi üzerine ekleyebileceğimiz birçok çalışma var. Büyük önem verdiğimiz şehir değişim dönüşüm çalışmalarımız devam ediyor. Akpınar bölgesi şuan bitme aşamasına geldi. Çevre yolu düzenleme çalışmalarının yanısıra, Maliye bitişiğine trafiği rahatlatacak otopark yapıyoruz. Battalgazi kavşağından Beylerderesi Viyadüğüne kadar olan bölümde Çevre Yolu Düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Eskimiş alt yapı çalışmalarını yeniliyoruz. Ağaç sanayinin bütün içme suyu şebekesini yeniledik. Yağmur drenaj kanallarını yapmaya devam ediyoruz. Karakavak bölgesinde yani Fahri Kayıhan’da 3 cadde açtık. Bu bölgede önceleri tek bir inşaat yoktu, ama şu anda binlerce konut yapılıyor. Bu yıl içerisinde sanat sokağı ve sanat galerisi projelerine başlayacağız. Nikah sarayı projesini ihaleye çıkaracağız. Kernek Meydanı düzenleme çalışmalarını yapacağız. Bu çalışmaların bitmesiyle Malatya’nın çehresi daha da güzelleşecek” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız