SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalışmaları Açıklayacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:39:36
A- A+ PAYLAŞ
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, kayısıda yeni pazarların bulunması ve tanıtım için yapacakları çalışmaları 1 ay içerisin de açıklayacaklarını bildirdi. Partinin il başkanlığı binasında düzenlenen Halk Günü'ne Milletvekili Ömer Faruk Öz, İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.
 
Toplantının açılışında konuşan İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, "18 Mayıs’ta kongremizi gerçekleştireceğiz. Daha önceki duyuru, afiş ve davetiyelerimizde Başbakanımızın kongremize iştirak edeceğini belirtmiştik. Gerçekten de iştirak edecekti. Sayın Başbakanımızın Malatya'ya özel ilgisi olduğunu bizler biliyoruz. Başbakanımız, Malatya'ya gelmek istiyordu ama kısmet değilmiş. O tarihte uluslararası bir toplantı çıktığından sayın başbakanımız kongremize iştirak edemeyecek. İnşallah bir bakanımızın katılımı ile biz 18 Mayıs’ta teşkilatımız ile birlikte, halkımız ile birlikte coşkulu bir kongre yapacağız" dedi.
 
 Milletvekili Ömer Faruk Öz ise, "Türkiye'de üstünlerin hukuku değil, hukukun üstünlüğünün yerleşmesi noktasında her geçen gün ilerleme kat ediyoruz. Bu çerçevede TBMM Başkanımız, yeni anayasa yazılımına başladığını açıkladı. Başta bireysel hak ve özgürlüklerin kullanılması ile ilgili alakalı maddeler başta olmak üzere konuşulacak, tartışılacak ve mutabakata varılan metinler Anayasa taslağına yerleştirilmiş olacak. Biz bunu özellikle arzu ediyoruz. Türkiye'de demokratikleşmeyi ve hukukun üstünlüğünü tam bir yasal zemin üzerine oturtup, Türkiye'de yönetimde kimin olması hiçte önemli değil, kim gelirse gelsin, hukukun üstünlüğünü icra etme noktasında eylem ve icraat yapmasını sağlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.
 
Öz, 2B konusunun 30 yıl sonra partileri tarafından çözüldüğünü belirterek, 2B uygulaması ile sağlanacak olan 15 milyar dolar tutarındaki gelirin 1.5 milyar dolarının tekrar ağaçlandırmaya, geri kalan kısmının ise deprem nedeniyle başlatılan Kentsel dönüşüm Projelerinde kullanılacağını ifade etti.
 
Malatya'da bu yıl kayısı üretimin az olacağını, bu nedenle yüksek beklenti içerisine girilmemesini isteyen Öz, kayısı tanıtım ve yeni pazarlama alanları bulunması ile ilgili olarak başlattıkları bir dizi çalışmanın sonuna gelindiğini ve bu konuda en geç 1 ay içinde kamuoyuna açıklama yapılacağını kaydetti. Öz, "Kayısı da yeni piyasaların oluşması ve kayısı tanıtımın yaygınlaşması noktasında da önümüzdeki günlerde bir dizi eylem planımız var. Belli bir noktaya gelindi. En fazla 1 ay içinde bununla ilgili ne tür eylem yapacağımızı da paylaşacağız" şeklinde konuştu. Öz, daha sonra Halk Günü'ne katılan vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız