SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalışmaları Anlattılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:19:02
Çalışmaları Anlattılar
A- A+ PAYLAŞ

Ankara ve İzmir Doğanşehirliler Derneği yöneticileri, Malatya’nın Doğanşehir mülki amirlerini ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Ankara Doğanşehirliler Derneği Başkanı Süleyman Bilgili ile İzmir Doğanşehirliler Derneği Başkanı Akın Tufan Doğan, Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde Kaymakam Mehmet Soğukpınar, Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Malatya Bölge Başkanı İsmet Bayram, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rıfat Topal ve Zelyurt İnşaat’ın sahibi İşadamı Bahri Zelyurt’u makamlarında ziyaret etti.

Ankara Doğanşehirliler Derneği Başkanı Süleyman Bilgili, ziyarette yaptığı konuşmada, Ankara’da Doğanşehirlilerin bir kapısının olduğunu belirtip, Ankara’da Doğanşehir ilçesini temsil ettiklerini anlattı.

İzmir Doğanşehirliler Derneği Başkanı Akın Tufan Doğan ise İzmir’de yeni kurulan bir dernek olduklarını ifade edip, İzmir’de Doğanşehirlileri bir araya toplama çabasında olduklarını ve Doğanşehirlilerin İzmir’de yerleri olduklarını söyledi.

Kaymakam Mehmet Soğukpınar, Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, ESKKK Malatya Bölge Başkanı İsmet Bayram, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rıfat Topal ve Zelyurt İnşaat sahibi İşadamı Bahri Zelyurt ise yapılan nezaket ziyaretinden dolayı memnun olduklarını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız