SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalışmaları İnceledi

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:18:30
Çalışmaları İnceledi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Tandoğan Mahallesi Kavak Sokak’taki asfaltlama çalışmaları ile Aydemir Caddesi’ndeki yol genişletme çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İnceleme gezisine Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra AKP İl Başkan Yardımcısı Nuh Boyraz, Tandoğan Mahalle Muhtarı Yusuf Gökalp, Göztepe Mahalle Muhtarı Bilal Yerli ile mahalle sakinleri katıldı.

Başkan Çakır, “Malatya Belediyesi tarafından Tandoğan Mahallesi’ndeki önemli ulaşım akslarından biri olan 22 metre genişliğinde 900 metre uzunluğundaki Kavak Sokakta stabilize çalışmalarının ardından asfaltlama çalışmalarına başlandı. Asfaltlama çalışmaları tamamlandığında toplam 2 bin ton asfalt serimi yapılmış olacak. Asfaltlama çalışmalarının yanı sıra Tandoğan Mahallesi Aydemir Caddesi’nde de yol genişletme çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Aydemir Caddesi’nin doğu girişinden itibaren ilk 500 metrelik alanda gerçekleştirilmekte olan çalışmalar kapsamında mevcut 5-7 metre genişliğindeki yol 15 metreye çıkarılıyor” açıklamasını yaptı.

Yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirten Tandoğan Mahallesi Muhtarı Yusuf Gökalp ile Göztepe Mahalle Muhtarı Bilal Yerli, yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarından dolayı belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ve bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız