SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalışmaları İnceledi

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Yeşilyurt ilçesinde yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, AKP ilçe başkanı Fikret Çolak, il genel meclisi üyeleri Rıza Sinanoğlu, Mehmet Şireci ve Cercis Taşdemir, AKP il yönetim kurulu üyesi Akif Baştürk ve diğer partililerle birlikte Yeşilyurt ilçesi Porga köy yolunda genişletme ve düzenleme çalışması yapan İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmasını yerinde inceleyen milletvekili Öz, burada basın mensuplarına açıklama yaptı. Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz, "Biz yol, köprü ve kanalizasyon
yapıyoruz, içmesuyu götürüyoruz. Diğerleri ise sadece dedikodu üretiyor. Yeşilyurt ilçesi Porga diye bilinen bölgeye giden 9,5 kilometrelik yol yapılıyor. Daha önceden burası asfalttı, ancak asfalt bozulunca, yeniden çalışma yapılıp, bu yola yeni asfalt dökülecektir. 6 köye giden grup yolunun asfalt işi bu sene bitmiş olacaktır" ifadelerini kullandı.

"Biz göreve geldiğimizde Malatya'da 50 kilometreye yakın duble yol vardı. Şu anda 200 kilometreye yaklaştı" diyen milletvekili Öz, "Köylerimizin grup yolları da standartları yüksek yapılıyor. Vatandaşımıza helalı hoş olsun" şeklinde konuştu.

YEŞİLYURT'TA..
Malatya milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Yeşilyurt ilçesini ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, AKP ilçe başkanı Fikret Çolak, Yeşilyurt il genel meclisi üyeleri Mehmet Şireci ve Cercis Taşdemir tarafından karşılanan milletvekili Öz, burada yaptığı açıklamada, "Demokratik açılım konusunda mecliste görüşmeler sürerken kalkmış diyorlar ki, PKK ile AK Parti işbirliği yapıyor. MHP diyor ki, AK Parti, PKK ve BDP ile işbirliği yaptı. Demokratik açılımı onun için yapıyor diyor. Bizi işbirliği ile suçluyor. CHP'de aynısını söylüyor. Bu kez BDP çıkıyor. Eğer siz demokratik açılım konusunda sonuç almak istiyorsanız, İmralı ile bizimle iş birliği yapmalısınız. Yapmazsanız çözemezseniz diyor. MHP bizi işbirliği ile suçluyor, onlar ise bizi kendilerini muhatap almamakla suçluyor. Demek ki, bizim yaptığımız doğrudur" ifadelerini kullandı.

Bu arada, milletvekili Öz'ün Yeşilyurt ziyareti sırasında 'hoşgeldiniz' diyen Yeşilyurt eski belediye başkanı Hasan Hulki Günay, 12 Eylül'de yapılacak olan yeni anayasa oylamasında evet oyu kullanacağını ifade edip, yeni anayasanın sadece AKP'nin değil, herkesin anayasası olacağını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız