SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çalışmaları Ortak Yürütüyoruz'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:23:27
'Çalışmaları Ortak Yürütüyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 2015-2016 Eğitim ve Öğretim döneminin başlamasına az bir süre kala Başkan Yardımcıları Mehmet Güner, Haydar Şahin ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay ile okullarda incelemelerde bulundu. 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, eğitim hizmetlerinin kaliteli bir ortamda verilmesi için hizmet sınırları içerisindeki okulların yol ve çevre düzenlemeleri ile ilgili çalışmaları inceledi. Başkan Yardımcıları Mehmet Güner, Haydar Şahin’in ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdür Cemal Kalay ile birlikte okulların çevre düzenlemesi başta olmak üzere diğer eksiklerin giderilmesi için gereken talimatları verdi.

“Gençlerin güzel ve kaliteli ortamlarda eğitim alabilmesi için belediye olarak üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz" diyen Başkan Polat, “Bizim her zaman önceliğimiz eğitimdir, çocuklarımızın sağlıklı, güzel ve kaliteli ortamlarda okuyabilmesi için üzerimiz düşen sorumlulukları yerine getiriyoruz. Kaymakamlığımız, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve diğer kurumlarımızla birlikte hareket ederek, çalışmalarımızı ortaklaşa sürdürüyoruz. Malatya ve Yeşilyurt’un eğitim alanında daha ileriye gitmesi için çaba sarf ediyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın kaliteli ve güzel ortamlarda eğitim görmesi bizim için büyük önem taşımaktadır, çünkü çocuklarımız ne kadar okur ve vasıflarını geliştirirlerse geleceğimizde o kadar parlak olur. Hizmet sınırlarımız içindeki okullarımızı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Başkan Yardımcılarımızla birlikte gezerek eksikleri yerinde tespit ettik, kısa sürede çözülmesi gereken sorunların aşılması için bizde elimizden geleni yapacağız” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdür Cemal Kalay ise, desteklerinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür ederek, “Okullarımızın açılmasına sayılı günler kaldı, Belediye Başkanımız ve Başkan Yardımcılarımızla birlikte okullarımızın son durumunu inceliyoruz. Eğitim alanında bize her zaman destek ve güç veren Belediye Başkanımız, ilettiğimiz eksikliklerin giderilmesi konusunda da her zaman olduğu gibi yine elinden geleni yapıyor. Kendisine ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” sözlerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız