SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalışmaları Yerinde İnceledi

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:55:49
Çalışmaları Yerinde İnceledi
A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çevre yolunda sürdürülen yol, kaldırım ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi. 

Havaların ısınmasıyla birlikte Malatya genelinde sürdürülen çalışmalara hız verdiklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çevre yolunu Malatya’ya yakışır bir hale getireceklerini söyledi. Turgut Özal Viyadüğü’nden, Battalgazi Kavşağına kadar olan çevre yolu hattında çevre düzenleme çalışması yaptıklarını vurgulayan Çakır, “Çevre yolunda ilk olarak yaya üst geçitleri yaptık. Bazı noktalara daha yaya üst geçitleri yapılacak. Bu çalışmaların yanı sıra Emeksiz alt geçidinin üstünü kapattık. Kapattığımız bu bölgede meydan düzenleme çalışmaları yapacağız. Perde duvarlar ördük. Yeni yeşil alanlar oluşturduk. Kaldırım ve yol çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların bitmesiyle çevre yolu güzel ve modern bir görünüme, yaşayan canlı bir mekana dönüşecek” dedi.

İnceleme gezisi sırasında bölge esnafları ve vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Çakır, Belediye tarafından yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. İnceleme gezisine Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Atay, Selim Pilten ile bazı daire müdürleri de katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız