SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalışmaları Yerinde İncelediler

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:49:03
Çalışmaları Yerinde İncelediler
A- A+ PAYLAŞ
Malatya’da karayollarının çalışmasıyla ilgili toplantı yapılıp, sonra şehrin batı girişindeki yol çalışmaları yerinde incelendi. 
 
Karayolları Malatya Şube Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen karayolu koordine toplantısına; Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay, Karayolları Elazığ Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi, Aksa Elektrik Müdürü Cafer Demirtaş, Telekom Müdürü Ebubekir Ünver, diğer ilgili ve yetkililer katıldı.
 
Toplantıda konuşan Milletvekili Öznur Çalık, "Şehrin batı girişinde yapılan yol genişletme çalışmasının biran önce tamamlanması için ilgili birimlerle toplantı yaptık, görüş alışverişinde bulunduk. Yolun alt yapısıyla ilgili sorunların biran önce atlatılması için kurum müdürlerinin bir araya gelip, koordine içinde çalışması lazım. Şehir geçişi olarak adlandırılan çevre yolunun batı girişindeki yol genişletme çalışmasının biran önce tamamlanması için, gaz, telefon, elektrik, kanalizasyon ve içme suyu borularını yerleştirme çalışmasının biran önce yapılmasını arzu ediyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Hasan Atay da, çevre yolu batı girişinin alt yapısının tamamlanmasıyla belediye olarak bu yolda çevre düzenleme çalışmaları yapacaklarını söyledi.Karayolları'ndaki toplantıdan sonra yetkililer, çevre yolu batı girişindeki çalışmaları yerinde incelediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız