SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalışmalarımız Başladı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:18:02
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu (DABO), yaz dönemi çalışmalarını sürdürüyor.

Malatya’da 11 yıldır faaliyetlerini sürdüren Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu, Atatürk Kız Lisesi Spor Salonu’nda yaz dönemi çalışmalarını gruplar halinde devam ettiriyor. Yılın 12 ayı basketbol eğitimi veren Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu, Malatya yerel liglerine sporcu kazandırırken, üst liglerdeki takımların altyapısına da sporcu gönderiyor.

Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu Antrenörü Bayram Acar, “Yaz çalışmalarına başladık. Malatya’da yaklaşık 11 yıldır çalışmalarımız devam ediyor. Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulları, Malatya’da basketbolun lokomotifi konumundadır. Oyuncu yetiştirme fabrikası görevi görüyoruz” dedi.

Acar, sporculara basketbolla ilgili temel ve uygulamalı eğitimler verdiklerini kaydederek, “Birinci amacımız basketbolcu yetiştirmek. Basketbolcu yetiştirirken çocuklarımıza toplum içinde davranış, birlikte hareket edebilme, paylaşabilme, bir amaç doğrultusunda hep birlikte başarıya ulaşma becerisini kazandırıyoruz. Bu anlamda sadece sportif değil, sosyal projelere de önem veriyoruz. Çocuklarımız iyi birer basketbol sporcusu olmanın yanı sıra sosyalleşmişte oluyor” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız