SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalışmalarımız Devam Edecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:16:00
A- A+ PAYLAŞ

Boks Malatya İl Temsilcisi Hasan İşlek ve boks camiası, basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Yaklaşık 4 ay önce Boks Malatya İl Temsilciliği görevine gelen Hasan İşlek, basın mensuplarıyla bir araya gelerek, Malatya boks camiası ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Güven Düğün ve Mevlit Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Boks Malatya İl Temsilcisi Hasan İşlek, “Boks, Ferdi bir spor olmasına rağmen takım ruhunun şart olduğu çalışma prensibi ile hareket ederek birkaç aylık çalışma sonucunda Gençlerde ve yıldızlarda Milli Takım aday kadrosuna sporcu gönderdik. Geldiğimiz günden bu yana bu sporla uğraşmış tüm hemşerilerimize ulaşmaya çalıştık. Tamamına sportif anlamda açık çek vererek beyaz bir sayfa açtık. Ticarette sporda ve siyasette asla küskünlük ve hasımlık olmaz. Çünkü bunların temel amacı halka hizmettir. Bizden önceki hocalarımızı ağabeylerimizi kardeşlerimizi dinledik. Ayrıca bu spora gönül vermiş, emek çekmiş ve ilimizde duayen konumunda olan kişilerle de görüştük. Boks sporuna faydalı gördüğümüz tüm çalışmalara devam, zararlı olanları ekarte etme kararı aldık” dedi.

Boks sporunun Malatya’da daha ileri seviyelere ulaşması adına bir takım çalışmalarda bulunduklarına dikkat çeken İşlek, şunları kaydetti: “Tesisleşme konusunda her şeyi devletten bekleme yerine, mevzuatların izin verdiği ölçüde sponsorluk ve yatırımlar araştırma yoluna gittik. Sporcu kaynağı konusunda başta okullar olmak üzere, yurtlara, mahalle gençlerine ve çalışan gençliğe de tüm resmi kurumlar aracılığı ile ulaşmaya çalışacağız. Her spor dalının kendine has özellikleri vardır. Ferdi sporlarda centilmenlik önceliklidir. Bir resmi müsabakada yenilen sporcunun yenildiği rakibini, hatta onun hocasının köşesine giderek onu tebrik etmesini görmek bu sporun ruhunu anlatmaya yetmez mi? Bu bakış açısı doğrultusunda Genel Müdürlüğümüzün, Federasyonumuzun, Gençlik Hizmetleri İl Müdürümüzün, Şube Müdürlerimizin tüm personelimizin kamuoyunun, iş adamlarımızın ve siz değerli basın mensuplarının desteğini yanımızda gördüğümüz sürece, çalışmalarımız şevkle devam edecektir.”

İşlek, göreve başladıktan kısa bir süre sonra elde edilen başarıların kendilerini mutlu ettiğini de sözlerine ekleyerek, “Halkımızın gözü, kulağı, hatta kalbi olan siz basın mensuplarımızın da yaptığımız güzellikleri destekleyeceklerini olumsuz çalışmaları da bizlere hatırlatarak eleştireceklerini bilerek, yolumuza takım ruhuyla devam edeceğimizi belirtiyoruz. Isparta’ da yapılan Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Şampiyonasında da Malatya’mızı temsil eden antrenörlerimizi ve başarılı olarak Milli Takıma çağrılan sporcularımıza da huzurlarınızda teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız