SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalışmalarımız Devam Edecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:18:12
A- A+ PAYLAŞ
Gönüllükalem Derneği Kurucu Başkanı Yasin Aslan, derneğin Malatya'da kuruluşunu tamamladığını belirtti. 
Derneğin çalışmaları ile ilgili bilgiler aktaran Aslan, "Henüz resmiyet kazanmadan 25 bin civarında kırtasiye malzemesi, yüzlerce kıyafet ve ayakkabı, binlerce kitap ve yüzlerce farklı ürünü Türkiye genelinde ihtiyaç sahibi okullara ve öğrencilere ulaştırmayı başaran Gönüllükalem, şimdi daha güçlü ve daha kapsamlı etkinlikler yapmaya hazırlanıyor. Şimdiye kadar yaptığı çalışmalarla binlerce kitap satın alan ve binlerce de kitap toplayan Gönüllükalem, okulların kütüphanelerinin boş kalmaması için çalışmalarını hız kesmeden devam ettirecek ve projenin ilerleyen aşamalarında okuma alışkanlığının kazandırılmasına yönelik çalışmalarda bulunacağız” diye konuştu. 
 
Malatya'nın eğitim sorunlarıyla ilgilineceklerini söyleyen Aslan, "Bizler her ne kadar Türkiye'nin çeşitli illerinde bulunan kişiler olsak da, Malatya deyince bizim için akan sular durur. Bizler bu noktada Malatya'nın geleceğini şekillendirecek kişiler olarak, en temel konu üzerinde durma kararı aldık ve eğitim konusu ile derinlemesine ilgileneceğiz. Bu nedenle bir sivil toplum kuruluşu olmanın tüm avantajlarını kullanacağız“ ifadelerini kullandı. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız