SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalışmalarımız Devam Ediyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:51:54
A- A+ PAYLAŞ

Malatya genelinde su ve kanalizasyon çalışmalarını sürdüren  Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Özal Mahallesi’nde alt yapı çalışmalarına hız verdi. 19.000 metrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmasının yanı sıra atıksu arıtma tesisi inşasına başlandı. Büyük oranda tamamlanan atıksu arıtma tesisi önümüzdeki aylarda faaliyete geçirilecek. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, çalışmaları yerinde inceleyerek, Özal Mahallesi’nde hummalı bir çalışma başlattıklarını ifade etti. Su ve Kanalizasyon ile ilgili Malatya genelinde aralıksız çalışmaların devam ettiğini kaydeden MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, “Kanalizasyon sistemleri ile ilgili yaptığımız çalışmalardan birisi Özal Mahallemizde oldu. Rahmetli Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ın ismini taşıyan mahallemizde hem kanalizasyon hem de atıksu arıtma tesisi çalışmamız devam ediyor. Sayın muhtarımızla defalarca görüştük. Yıl içerisinde eksik kalan projeyi tamamladıktan sonra ihalemizi yaptık. Temmuz ayı itibariyle çalışmalarımıza başladık. Yaklaşık 2.500.000 maliyetli bir iş. 19.000 metre hat yapacağız. 4.200 metrelik kısmını şu için yapmış bulunuyoruz. Önümüzdeki sene içinde ise eski içmesuyu şebekesini de tekrar gözden geçirip onu da tamamladıktan sonra Özal Mahallemize çok güzel bir hizmet yapmış olacağız. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun. İlçe merkezlerimiz dahil olmak üzere Malatya’nın genelinde çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Yağmur, kar ve çamur demeden çalışan tüm personellerimize, daire başkan vekilime, teknik personellerimize ve tüm işçi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” diye konuştu. 

Özal Mahalle Muhtarı Bayram Şekeroğlu ise “Mahallemize yapılan alt yapı çalışmalarından dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’a, MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir’e ve emeği geçen herkese mahallelim adına teşekkür ederim. Ne istekte bulunduk ise hepsini yerine getirdiler. Bütün sıkıntılarımızı giderdiler” diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız