SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çalışmalarımız Galibiyet İçin'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor, 14 Eylül'de kendi sahasında oynayacağı İnegölspor maçının hazırlıklarına başladı.

Yeşiltepe Tesisleri'nde, Teknik Direktör Mustafa Taşar yönetiminde çalışan sarı kırmızılılarda hafif sakatlıkları bulunan kaptan Mehmet Yoldaş, Murat Avcu, Osman Çavdar, Talat Akça ve Halil İbrahim takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Öte yandan Teknik Direktör Mustafa Taşar, çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi. Taşar, Diyarbakır Kayapınar Belediyespor karşılaşmasında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını ifade ederek, "Sezonun ilk maçıydı. Zorlu geçeceğini biliyorduk. Fizik olarak çok iyi hazırlanmıştık. Hava şartları çok olumsuzdu. Aşırı derecede sıcaklık vardı ve zemin bozuktu. Bu bizim oyun anlayışımızı da etkiledi. Maça iyi başlayamadık. İlk yarıda oyundan soğuduk. İkinci yarıda oyuna ısındık ve istediklerimizi yapabildik. Kısa kısa sürelerde olsa sonuca gidebilecek bir oyun anlayışı sergiledik. Çokta pozisyon bulduk. Bir oyun anlayışımız ve yapımız var. Futbol adına büyük olumsuzluklar yaşanan bir haftaydı. Sonucu istediğimiz şekilde aldığımıza inanıyorum. Galibiyeti kaçıran taraftık. Birçok şeyi yapmak için zamana ihtiyacımız var. Daha iyi şeyler yapabileceğimiz bir takıma sahibiz. Malatyalıların biraz daha olumlu yakalayıp, bu durumu kabul etmelerini dolayısıyla yanımızda olmalarını istiyoruz" dedi.
Tecrübeli teknik adam, iyi bir güce sahip olduklarını kaydederek, "Malatya'nın bakışını buraya çevirdik. Herkesin çok fazla bir şey beklemediği bir yer gibi görünüyor. Ama çok iyi potansiyel ve değer olduğunu gösterdik. Çok daha iyi şeylere layık olduğumuzu zamanla göstereceğiz. Önümüzde İnegölspor maçı var. Referandum dolayısıyla karşılaşma Salı gününe alındı. Hazırlıklarımıza başladık. İnegölspor, bu grubun şampiyonluğa oynayan takımları arasında gösteriliyor. Bunun yanında takımların ne durumda olduğunu kimse bilmiyor. Biz elimizden gelen her şeyi bu maçta göstereceğiz. İddialı bir şekilde de söylemeliyim ki, çok iyi bir gücümüz var. İnsanların bu konuda çok acımasız olduğunu ve çok kenara itildiğimizi düşünüyorum. Birçok şeyi herkese gösterip, ne durumda olduğumuzu göstermek istiyoruz. Malatyaspor'un var olduğunu gösterecek bir ekibe sahibiz" diye konuştu.

Takımın defans oyuncusu Murat Avcu ise, sezona puanla başladıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Sezona zorlu bir deplasmandan aldığımız puanla başladık. Maça kötü başladık. Ama ikinci yarıda müthiş bir oyun oynadı. Galibiyetle de dönebilirdik. Bir puan aldık. İyi başladık. Önümüzde İnegölspor maço var. Kendi sahamızda İnegölspor'u mağlup edip, iyi başlangıcı sürdürmek istiyoruz" dedi.
Takımın tecrübeli oyuncularından Mustafa Aslan da, "Bütün Malatyalıları gönül isterdik, Diyarbakır'a gelip bizleri izlesin ama olmadı. Maça gelince de bizim daha net pozisyonlarımız vardı. Rakip pozisyona girmeden gol buldu. Ama deplasmandan alınan bir puan benim için gayet iyi. Ancak bu bizi havaya sokmamalı. İnegölspor ile sahamızda önemli ve zorlu bir müsabaka oynayacağız. Bütün çalışmalarımız galibiyet için" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız