SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalışmalarımız Sürüyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:54:18
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Malatyaspor Futbol Kulübü Başkanı Ertan Mumcu, şehirde sağlanacak birlik ve beraberlikle başarıyı yakalayacaklarına inandıklarını söyledi. 
 
İlk 5’te mücadele edebilecek bir ekip oluşturma hedefiyle transfer çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini kaydeden Mumcu, “Kaleden santrafora kadar her mevkide eksiğimiz var. Ama şunu çok net ifade etmeliyim ki, bizi hedefe götürecek arkadaşlarla yola çıkacağız. Görüştüğümüz futbolcular var. Hedefimiz Temmuz ayının başında transferi neticelendirmek. Yani kamp çalışmalarına tam kadro gitmek istiyoruz. Arzu ettiğimiz arkadaşlarla yola çıktığımızda Malatya’da bir kıvılcım olacaktır. Bütün ciddiyetimiz ve samimiyetimizle üst liglere çıkmayı arzu ediyoruz” dedi.
 
Mumcu, şehrin birlik ve beraberliğinin başarıyı getireceğini belirterek, şunları söyledi: “Mali kongrede açıkladığımız 8,5 milyon TL tahmini bütçeyi kalama adına çalışmalarımız sürüyor. Bu noktada yaptığımız hesaplamalara göre 4,5 milyon TL gibi bir eksiğimiz var. Bu para Malatya şehri için büyük bir rakam değil. İnanıyorum ki, başka şehirlere el açmadan Sayın Valimizin önderliğinde bu parayı şehrimizden toplayabiliriz. Haziran ayı içerisinde geriye kalan 4,5 milyon TL’yi bulma adına çeşitli ziyaretlerimiz olacak. Sayın Valimiz ile görüşerek, bu konudaki düşüncelerini ve görüşlerini alacağız. Milletvekillerimiz ve meslek odalarımızla görüşmelerde bulunacağız. Ne ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Ama şu bir gerçek ki, 4-4,5 milyon TL gibi bir rakama ihtiyacımız var. Şehrin bu noktada takıma sahip çıkması gerekiyor". Yeni stadın Malatya futboluna çok şey katacağına da değinen Mumcu, “Bu tesis, Malatya’da futbolun çıtasını da yükseltecek. Böyle bir tesisin varlığı, Malatya futbolunu da sürükleyecektir. Bu anlamda çok güzel bir yatırım oldu” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız